Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi alımı kura sonuçları açıklanıyor

Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi alımı kura sonuçları açıklanıyor

Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi tarihi ve saati belli oldu.

Sağlık Bakanlığı işçi alımı sonuçları için canlı yayında yapılan kura çekimi bugün (25 Nisan) başladı. 10 bin 900 sürekli işçi alımı kurası trafik il kodlarına göre yarın (26 Nisan) devam edecek.

Sağlık Bakanlığı işçi alımı sonuçları için canlı yayında yapılan kura çekimi bugün (25 Nisan) başladı. 10 bin 900 sürekli işçi alımı kurası trafik il kodlarına göre yarın (26 Nisan) devam edecek. Noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimi sonrasında yedek ve asil kazanan adayları isim listesi ekranda yer alıyor. Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi alımı canlı yayınını takip edemeyenler için ise sonuçlar iscisonuc.saglik.gov.tr adresinden yayınlandı. Kura çekilişleri, her il ve meslek için ayrı ayrı gerçekleştirilecek. İl ve mesleklere göre ilan edilen kadro sayısı kadar asıl ve asıl sayı kadar da yedek aday için kura ile yerleştirme işlemi yapılacak. Kuraya katılanlar Sağlık Bakanlığı kura sonuçlarını iscisonuc.saglik.gov.tr internet adresinden öğrenecekler.

Sağlık Bakanlığı, 10 bin 900 işçi alımı kura çekimi Ankara’da 25-26 Nisan 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Salı günü başlayan çekiliş yarın tamamlanacak ve sonuçlar erişime açılacak.

Kura çekilişleri her il ve meslek için ayrı ayrı düzenlenecek. Noter huzurunda yapılacak çekiliş saat 09:00’da başlayacak ve saat 18.00’da sona erecek.

Kura çekimini takip etmek isteyenler Bakanlığın Youtube hesabından Sağlık 10 bin 900 işçi alımı kurasını canlı izleyebilir.

CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.