Şahraman dizisi 2. sezonuyla dönüyor. Tarih belli oldu

Şahraman dizisi 2. sezonuyla dönüyor. Tarih belli oldu

Şahmaran dizisinin 2. sezon tarihi belli oldu

Netflix, büyük bir merakla beklenen Şahmaran dizisinin heyecanla beklenen 2. sezon yayın tarihini duyurdu. Burak Deniz, Serenay Sarıkaya ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı dizi, ilk sezonundan itibaren geniş bir izleyici kitlesine ulaşmayı başarmıştı.

sezon-tarihi-belli-oldu-sahraman-2-sezon-ne-zaman-yayinlanacak-1716449432-500-small.jpg

Şahmaran dizisi, bir öğretim görevlisi olan Şahsu'nun etkileyici hikayesini ekrana taşıyor. İlk sezonundan itibaren dikkat çeken performansları ve sürükleyici senaryosuyla izleyicilerin beğenisini kazanan dizi, ikinci sezonuyla da iddialı geliyor.

158847.jpgNetflix'in orijinal sosyal medya hesaplarından paylaşılan görseller, dizinin ikinci sezonundan izlenimleri ve heyecanı artırırken, 8 Ağustos 2024 tarihinde izleyicilerle buluşacağını duyurdu.

s-101-unit-01056-tr-1-e1674244131531.webpÖzellikle Serenay Sarıkaya'nın dizi içindeki çarpıcı sahneleri ve Burak Deniz'in etkileyici performansı, Şahmaran'ın ilk sezonunun ardından büyük tartışma yaratmıştı. Yeni sezonda da bu ikonik karakterlerin maceraları ve hikayeleri, izleyicileri ekran başına kilitlemeye aday.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.