Sahte doktorun büyük oyunu canlı yayında ifşa oldu! Evlilik yolunda olduğu kadın tek tek açıkladı

Sahte doktorun büyük oyunu canlı yayında ifşa oldu! Evlilik yolunda olduğu kadın tek tek açıkladı

Tekirdağ’da kendisini doktor olarak tanıtan Fahrettin Çamlıca, kendisinden 22 yaş büyük kadını dolandırmak isteyince her şey açığa çıktı.

Mersin’de yaşayan Fatma Türkkan, kendisini dolandırmaya çalışan ve sahte isim kullanarak doktor olduğunu söyleyen Fahrettin Çamlıca ile ilgili bir televizyon programına katıldı. Bu çerçevede yaşanan olayların üzerine Çamlıca, savcılığa teslim oldu.

KENDİSİNİ DOKTOR OLARAK TANITTI

Doktor olduğunu söyleyerek ve takma isim kullanarak insanları dolandırmaya çalışan 36 yaşındaki Fahrettin Çamlıca, Tekirdağ’da gündeme geldi. Mersin’de yaşayan 58 yaşındaki Fatma Türkkan ile internet üzerinden tanışan ve kadını dolandırmak isteyen Çamlıca, doktor olarak Selçuk Şenocak adını kullandı.

6634b20b0b3fa561-w1200xh1683.webp

Türkkan’ı evlenme vaadiyle kandıran Çamlıca, kendisinden 22 yaş büyük kadını dolandıramayacağını anlayınca görüşmeyi sonlandırdı. Ancak Türkkan, konuyla ilgili bir televizyon programına katıldı.

Programda başından geçenleri anlatan Türkkan, ulaşamadığı ve kendisini doktor Selçuk Şenocak olarak tanıtan kişinin bulunmasını istedi. Yayında konuşan Türkkan, şahsın kendisiyle evlenmek istediğini, Mersin’de 14 bin TL kirada evi olduğunu söylediğini, telefonda kendisini çok sevdiğini ve evlenmek istediğini söylediğini anlattı. Sonrasında ise Çamlıca’nın kendisiyle çelişkili konuşmaya başladığından şüphelendiğini ifade eden Türkkan, bunun üzerine Çamlıca’nın kendisine “Aramızdaki yaş farkından dolayı teyzem ilişkimizi onaylamadı, ayrılmak zorundayız” dediğini söyledi.

YAYINA BAĞLANIP KENDİNİ SAVUNDU

Fatma Türkkan’ın yayında anlattıkları üzerine yayına bağlanan Selçuk Şenocak takma adını kullanan Fahrettin Çamlıca, Türkkan’ın annesi yaşında olduğunu, 7 ay görüşmediklerini ve 3 gün mesajlaştıklarını söyledi.

Doktor olup olmadığına dair soru sorulan Çamlıca, doktorluk mesleğini sevdiği için böyle bir yalan söylediğinden bahsetti. Ayrıca yayına bağlanan akrabaları ise Çamlıca’nın doktor olmadığını doğrulayarak kendisinin hurdacılık yaptığını ve adının daha önce de dolandırıcılık suçuna karıştığını ifade etti.

6634b211b3e24410-w1200xh675.webp

SAVCILIĞA GİDİP TESLİM OLDU

Hakkında dolandırıcılık suçundan araması bulunan Fahrettin Çamlıca, olayın ardından Tekirdağ Çorlu’daki savcılığa giderek teslim oldu. Çamlıca’nın 8 ayrı dolandırıcılık suç kaydı olduğu öğrenilirken, şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, akıllara sahte pratisyen hekim olarak Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde çalışıp herkesi kandıran Ayşe Özkiraz’ı getirdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.