Sakaryaspor taraftarının stada meşale sokma yöntemlerine kimse inanamadı

Sakaryaspor taraftarının stada meşale sokma yöntemlerine kimse inanamadı

Sakaryaspor ile Bodrum FK arasında Adana'da oynanan maç öncesi, Sakaryaspor taraftarlarının stada meşale sokmak için kullandıkları ilginç yöntemler pes dedirtti.

Sakaryaspor ile Bodrum FK arasında Adana'da oynanan maç öncesi, Sakaryaspor taraftarlarının stada meşale sokmak için kullandıkları ilginç yöntemler pes dedirtti. Taraftarlar, bisküvi ve cips paketlerine gizledikleri meşaleleri stadyuma sokmaya çalıştı. Polisler bu durumu fark ederek meşalelere el koyarken, 39 kişiye adli işlem yapıldı.

Trendyol 1. Lig Play-Off finalinde Sakaryaspor ile Bodrum FK Yeni Adana Stadyumu'nda karşılaşmıştı. Maçın ardından Sakaryaspor taraftarının stada meşale sokmak için ilginç yöntemlere başvurduğu ortaya çıktı.

Taraftarlar, bisküvi ve cips paketlerine gizledikleri meşaleleri stadyuma sokmaya çalıştı. Bu durum, stadyumda görev alan Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından fark edildi.

Polis ekipleri, 6222 sayılı Sporda şiddet ve düzensizliğin önlenmesine dair kanun çerçevesinde Sakaryaspor taraftarı olan 39 kişi hakkında adli işlem uyguladı.

aw217714-02.jpg

aw217714-03.jpg

aw217714-01.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.