Saray yavrusu evine 20 bin lira kira veriyordu! Ünlü isme mahkemeden şok karar

Saray yavrusu evine 20 bin lira kira veriyordu! Ünlü isme mahkemeden şok karar

Hamdi Alkan’ın eski eşi, şarkıcı Selen Görgüzel, bu kez ev sahibiyle yaşadığı sorunlarla gündemde.

Görgüzel, Ortaköy’deki lüks bir sitede, aylık 20 bin lira kira ödediği havuzlu evinden mahkeme kararıyla tahliye ediliyor.

Selen Görgüzel, ev sahibi Seda Y. ile 7 Mart 2022 tarihli bir kira sözleşmesi imzalamıştı ve bu sözleşmeye Hamdi Alkan da kefil olmuştu. Görgüzel’in boşandıktan sonra taşındığı ve "saray yavrusu" olarak adlandırdığı bu evle ilgili geçen yıl dikkat çeken bir dava açıldı.

selen-gorguzel-in-mayolu-cesur-pozl-yb43.jpgİstanbul 22. Sulh Hukuk Mahkemesi’nde açılan davada, Görgüzel’in evden tahliyesi talep edildi. Beşiktaş Ortaköy’deki lüks sitede yaşayan Görgüzel'in ödediği 20 bin TL kira, sitenin ortalama 100 bin TL olan kira seviyelerinin oldukça altında olduğu belirtildi.

Görgüzel adına yapılan savunmada, davanın reddi talep edildi. Görgüzel, “Davacının ihtiyaçları samimi ve zaruri değil. Davalı Selen Görgüzel, sorunsuz bir kiracı olmuştur. Davacının iddialarını destekleyecek somut deliller yok. Enflasyon nedeniyle mülk sahipleri yüksek kira bedelleri talep ediyor ve kabul edilmediğinde çeşitli bahanelerle tahliye etmeye çalışıyorlar” ifadelerine yer verdi.

whatsapp-image-2024-06-02-at-12-44-31-3.jpegMahkeme, yapılan yargılama sonucunda ilk duruşmada tahliye kararı verdi. Bu karar, İstinaf Mahkemesi’ne taşındı. Görgüzel’in avukatı, ilk derece mahkemesinin hatalı bir karar verdiğini savunurken, Seda Y.’nin avukatı kararın onanmasını talep etti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.