Sayısal Loto çekilişinde 460 milyon TL'lik büyük ikramiye bakın kime çıktı

Sayısal Loto çekilişinde 460 milyon TL'lik büyük ikramiye bakın kime çıktı

Türkiye’nin en büyük ikramiyesini kazanan talihlinin şehri belli oldu.

Türkiye şans oyunları tarihinde bir dönüm noktası yaşandı. 27 Temmuz akşamı gerçekleştirilen Çılgın Sayısal Loto çekilişinde, 460 milyon 913 bin 735 TL’lik rekor büyük ikramiye sahibini buldu. Şanslı numaralar 14, 21, 45, 56, 70 ve 76 olarak belirlendi. 6 bilen talihli, Türkiye’nin en büyük ikramiyesini kazanarak tarihe geçti.

Kırşehir merkezden oynanan bilet, bu devasa ödülün sahibi oldu. Büyük ikramiyeyi kazanan kişi, İstanbul Halkbank Şubesi'nden çekini alarak parasını çekti. Talihlinin kim olduğu merak konusu olurken Kırşehir'de vatandaşların en çok merak ettiği kim olduğu.

Kırşehir’in bu büyük kazançla anılması, şehirde de heyecan yarattı. İnsanlar, şanslı kişinin kim olduğunu tahmin etmeye çalışırken, bu büyük ödülün nasıl harcanacağına dair spekülasyonlar da devam ediyor. Rekor ikramiye, Türkiye’de bugüne kadar kazanılmış en büyük tutar olarak tarihe geçti ve bu durum, Türkiye’de şans oyunlarına olan ilgiyi daha da artırdı.

Kırşehirli milyoner 460 milyon TL'lik kazancını nasıl değerlendirecek? Bu parayla nasıl bir harcama yapacak? gibi sorular sorgulanmaya devam ediyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.