Seçil Erzan davasında flaş gelişme. Kayıp milyonların izi bulundu

Seçil Erzan davasında flaş gelişme. Kayıp milyonların izi bulundu

Seçil Erzan'ın yargılamasında dikkat çeken yeni detaylar ortaya çıktı.

Futbol dünyasının tanınmış isimlerini hayali fonlar aracılığıyla dolandırdığı iddia edilen eski banka müdürü Seçil Erzan'ın yargılamasında dikkat çeken yeni detaylar ortaya çıktı. Erzan'ın evindeki çelik kasada bulunduğu öne sürülen kayıp milyonların, o dönemde nişanlısı olan Avukat Candaş Gürol'un evine taşındığı iddiaları gündeme geldi.

secil-erzan-davasinda-ikinci-perde.webpKAYIP MİLYONLARIN AKIBETİ NE OLACAK?

Seçil Erzan'ın, futbolcular ve diğer yatırımcılardan milyonlarca dolar topladığı suçlamasıyla yargılandığı davada, çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. İddianamede, Erzan’ın Göktürk'teki evinde büyük bir çelik kasa bulunduğu ve bu kasadaki paraların, o dönemki erkek arkadaşı Avukat Candaş Gürol tarafından Kadıköy'deki evine taşındığı öne sürüldü.

ukhulojiljkljk-cuvg.webpMojtaba Haghani'nin ifadesine göre, kasanın taşınmasının ardından kayıp milyonların Gürol'un evinde olabileceği belirtildi. Haghani, "Erzan’ın evindeki kasa, Gürol tarafından özel bir şirket aracılığıyla Kadıköy'e taşındı. Kayıp paraların burada olabileceğini düşünüyorum," dedi.

GÜROL'DAN İDDİALARA SERT YANIT

Avukat Candaş Gürol, kendisine yönelik iddiaları kesin bir dille reddetti. Gürol, "Evimde para dolu bir kasa olmadığını belirtmek isterim. İddia sahibini tanımıyorum ve bu suçlamalar tamamen gerçek dışıdır. Akla zarar bir iftira olduğunu düşünüyor ve tüm yargısal yollara başvuracağım," dedi.

66a2384b497917c4b0b25ccb.webpİstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Seçil Erzan’ın nitelikli dolandırıcılık suçundan 6 yıldan 20 yıla kadar hapsi isteniyor. Diğer sanıklar Süleyman Aslan ve Mojtaba Haghani ise tefecilik suçundan 2'şer yıldan 6'şar yıla kadar hapis ve 500 günden 5 bin güne kadar adli para cezasıyla cezalandırılmaları talep ediliyor.

Sanıklar, 4 Ekim 2024 tarihinde İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkacak. Davanın detayları ve ortaya çıkan yeni bilgiler, kamuoyunun dikkatini çekmeye devam ediyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.