Selçuk Geçer: Hazır olun rekor değerlenecek

Selçuk Geçer: Hazır olun rekor değerlenecek

Selçuk Geçer, o yatırım aracı için rekoru açıkladı.

Milyonlarca yatırımcı elindeki varlıkları değerlendirmek için farklı yatırım araçlarını tercih ediyor. Onlardan biri ise son günlerde artış gösteren altın oldu. Altın tarafında Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, rekoru açıkladı.

ALTINDA SON DURUM

Ons altın 2 bin 470 bandına kadar geldikten sonra sert bir düşüş yaşayarak 2 bin 382 dolara geri çekilmişti. Ons altın düşüşün ardından hafif bir toparlanma ile 2 bin 387 bandında anlık olarak işlem görüyor. Gram altın ise 2 bin 651 TL bandından 2 bin 528 TL seviyesine kadar düşüş yaşadı.

altin-dolar.jpg

SEÇİMLERİN ETKİSİ NE OLACAK?

Altın fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar ise dikkat çekiyor. ABD seçimlerinde adayların altın tarafındaki pozisyonu ise seyri belirleyen ana ögelerden biri oldu. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, canlı yayında ıcrypex CEO’su Gökalp İçer ile altın tarafında yaşanacakları değerlendirdi.

altin-dolar-1-1606496297.jpg

“3 BİN DOLARIN ÜSTÜNE GİDECEK”

Gökalp İçer, uzun vadede altın etflerinin kabul edileceğini ve merkez bankalarının altın aldığının altını çizdi. İçer, “Merkez bankaları altın alıyorlar. 2 bin 400 ile 2 bin 420 fiyatları halen fena fiyatlar değil. Yılın son çeyreğinde biraz yukarı pompalanır. Seçim sonrası ise çok önemli olacak. Yukarı yönlü riskler masada” dedi. Selçuk Geçer, ‘ons altın için 3 bin dolar üstüne 2026 yılında gider’ söylemini söylerken, İçer, “3 binin üstüne de gider” şeklinde cevap verdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.