Selçuk Geçer piyasalardaki büyük depremi açıkladı: Çok sert düşecek

Selçuk Geçer piyasalardaki büyük depremi açıkladı: Çok sert düşecek

Selçuk Geçer, rekor düşüş için deprem yaratacak haberi verdi.

Milyonlarca yatırımcı elindeki varlıkları değerlendirmek için farklı yatırım araçlarına yöneliyor. Geleceğin yatırım aracı olarak görülen bitcoin ise son günlerde rekor düşüş ile dikkat çekiyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, düşeceğini önceden söylediğini hatırlatarak rekor düşüş için deprem yaratacak haberi verdi.

BİTCOİN ÇAKILDI

Yükseliş sezonun giren bitcoin ocak ayında spot bitcoin ETF’leri onaylanması ile 69 bin dolar rekor seviyesini aşarak 73 bin dolara kadar geldi. Ancak son 1 ayda yüzde 20 bandında değer kaybeden bitcoin 53 bin dolar seviyesine kadar düştü. Bitcoin tarafında yaşanan düşüş ise dikkat çekiyor.

btc-altin.webp

YÜKSELMESİ BEKLENİYORDU

Halving dönemine gire bitcoin son 1 ayda yaşadığı düşüş yükselişin ne zaman başlayacağını merak ediyor. Bitcoin üretim hızının düşmesi olarak belirtilen bu dönemde maliyetin de artması bekleniyor. Bu noktada pek çok uzman isim 100 bin dolar bitcoin beklentisi içerisine girmişti.

bitcoinn.jpg

GEÇER: REKOR DÜŞÜŞE HAZIR OLUN

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, geçtiğimiz günlerde bitcoin tarafında 50 bin dolar seviyelerin görüleceğini söylemişti. Geçer, ise düşüş sonrası büyük depremi açıkladı. Geçer, “Bir miktar daha geri çekilebilir. Aman ha dikkatli olun. Çok fazla elinizde mal tutmamaya çalışın. Artık satış yönlü bir durum var. En makul yatırım, en ucuz şeye yapılan yatırımdır. Mesela 38 bin dolar seviyelerine Bitcoin gelebilir. Teknik olarak baktığımda söylüyorum. Bu seviyede Bitcoin ucuzdur. Oralardan alabilirsiniz” dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.