Selçuk Geçer: Rekor yükselişe hazır olun

Selçuk Geçer: Rekor yükselişe hazır olun

Selçuk Geçer, rekor yükselişi açıkladı.

Milyonlarca yatırımcı elindeki varlıkları değerlendirmek için farklı yatırım araçlarına yöneliyor. Ancak piyasada son günlerde yaşanan dalgalanmalar yatırımcıları endişelendiriyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar kuru için rekor yükselişi açıkladı.

dolar-tl.webp

DOLARDA YÜKSELİŞ

Merkez Bankası’nın politika faizini yüzde 50 seviyesine getirmesi ile beraber kur artışında frenlenme görüldü. 3 aylık periyotta dolar 32 TL seviyesinde seyretti. Ancak son günlerde piyasalarda yaşanan düşüş dolar tarafında ters etki yarattı. Dolar 33,55 seviyesine gelerek dikkatleri üzerine çekti.

piyasa.jpg

GEÇER: 100 TL’YE GİDER

Pek çok yatırımcı ise doların geleceğini merak ediyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer son canlı yayınında bombayı patlattı. Geçer, “Daha agresif bir tabloyla karşı karşıyayız yurt dışında sıkıntılar daha da derileşmiş durumda. Türkiye'de eğer ki olası bir kur yükselişi olursa ki olmak zorunda kaçınılmaz. 100 TL’de dolar durursa şanslıyız” dedi.

Not: Haberde yer alan değerlendirmeler yatırım kapsamında değildir. Haberimizde kesinlikle yatırım tavsiyesi verilmemiştir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.