Selçuk Geçer: Sakın satmayın çok fena çoşacak

Selçuk Geçer: Sakın satmayın çok fena çoşacak

Selçuk Geçer, o yatırım aracını işaret ederek rekor kıracağını açıkladı.

Geleceğin para birimi olarak adlandırılan kripto paraların yükselişini yakından ilgilendiren ABD tarafındaki faiz kararı bugün açıklanacak. Milyonlarca bitcoin yatırımcının da gözü bu açıklamada olacak. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, bitcoin tarafındaki coşkuyu açıkladı.

Bitcoin tarafında son günlerde yaşanan dalgalı seyir dikkat çekiyor. ABD seçimlerinin ise hareketlenmeye sebep olduğu da belirtiliyor. 70 bin dolara gelen bitcoin FED faiz kararına 3 gün kala sert düşüş yaşayarak 65 bin dolara gelmesi dikkat çekti. Pek çok bitcoin yatırımcısı dört gözle FED kararını bekliyor.

bitcoin-001.jpg

BİTCOİN FED AÇIKLAMASINI BEKLİYOR

ABD Merkez bankası (FED) faiz kararı belli oldu. Buna göre; FED faiz kararı toplantısı bugün akşam saat 21.00'da gerçekleşecek. Toplantıda faiz indirimi çıkmayacağı ise uzmanlar tarafından belirtiliyor.

Piyasalar ise FED kararına odaklandı. Powel’ın güvercin mesajı vermesinden dolayı bitcoinde yükseliş beklenirken tam tersi şahin bir mesaj verdiğinde düşüş yaşanacağı tahmin ediliyor.

bitcoinn.jpg

GEÇER: CİDDİ BİR HAREKET EŞİĞİNDEYİZ

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer ise bitcoin tarafındaki sert satışı işaret ederek, “Piyasalar coşku öncesi son satışlarını yaşıyor. Özellikle kripto paralarda ciddi bir hareketin eşiğindeyiz. Dolar çok değil, bir kıpırdama görülüyor” dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.