Selçuk Geçer: Sakın satmayın çok fena yükselecek

Selçuk Geçer: Sakın satmayın çok fena yükselecek

Selçuk Geçer, o yatırım araçlarını işaret ederek tarihi rekoru açıkladı.

Milyonlarca yatırımcı elindeki varlıkları değerlendirmek için farklı yatırım araçlarını tercih ediyor. Ancak piyasada son günlerde yaşanan dalgalanmalar yatırımcıları tedirgin ediyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, o yatırım araçlarını işaret ederek tarihi rekoru açıkladı.

DOLARDA YÜKSELİŞ

Merkez Bankası’nın politika faizini yüzde 50 seviyesine getirmesi ile birlikte kur artışında durgunluk göze çarpıyordu. 3 aylık periyotta dolar 32 TL seviyesinde bulundu. Ancak son günlerde piyasalarda yaşanan düşüş dolar tarafında ters etkiye sebep oldu. Dolar 33,60 seviyesine gelerek dikkatleri üzerine topladı.

dolar-tl-2.jpg

Güvenli liman olarak belirtilen altın ise yükselişini sürdürüyor. Jeopolitik geriliminden dolayı altın tarafı ciddi talep gördü. Gram altın 2 bin 500 seviyelerinde seyrederken 1 aylık süreçte 2 bin 653 TL seviyesine geldi. Altın ve dolardaki yükseliş ardından Ünlü ekonomist Selçuk Geçer yeni rekorunu açıkladı.

altin-dolar-1-1606496297.jpg

GEÇER: 8 BİN TL’YE KADAR GİDER

Selçuk Geçer son canlı yayınında bombayı patlattı. Geçer, “Dolar 100 TL’ye gittiğinde görürsünüz. Carry tradeciler buradan gitmeye ve Türkiye faiz indiriyorum demeye başlayınca dolar 100 lirada durursa şanslısınız. 50 ile 60 lirayı hiç düşünmüyorum. Doların 100 TL’ye gittiği ortamda gram altın ise 8 bin TL’ye kadar gitmiş olacak" dedi.

Not: Haberde yer alan değerlendirmeler yatırım kapsamında değildir. Haberimizde kesinlikle yatırım tavsiyesi verilmemiştir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.