Selçuk Geçer'den Dolar tahmini: Yatırımını dövize yapanlar havaya uçacak

Selçuk Geçer'den Dolar tahmini: Yatırımını dövize yapanlar havaya uçacak

Ekonomist Selçuk Geçer, son analizlerinde Amerikan dolarının Türk Lirası karşısında 100 TL seviyesine erişebileceğini iddia etti.

Ekonomi uzmanı Selçuk Geçer, dolar ve altın piyasalarındaki oynaklığa işaret ederek, yatırımcıların özellikle gece saatlerinde meydana gelebilecek beklenmedik kayıplara karşı tetikte olmalarının önemini kişisel Youtube kanalında vurguladı. ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz oranlarını artırma eğilimi, doların değerindeki dalgalanmaları daha da belirginleştirerek, bu tür riskleri artırmaktadır.

fvsd.jpg

Geçer'e göre, doların değer kazanması genellikle altın fiyatlarının düşüşünü tetiklemekte, fakat bu düşüşler altına olan ilgiyi canlandırarak fiyatların yeniden yükselmesine sebep olmaktadır. Bu nedenle, yatırımcıların altın ve dolar piyasalarındaki bu dinamik ilişkiyi dikkatle izlemeleri gerekmektedir.

Ekonomist, piyasa dinamiklerine karşı uyanık olmanın kritik önemini tekrarlamakta ve dolar kurunun yakın gelecekte 100 Türk Lirası seviyelerine ulaşabileceği konusunda, "Dolar 100 TL olacak uyarıyorum büyük kriz geliyor" uyarıda bulundu.

İlgili Haberler
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum