Sihirli Annem’in Çilek’i evleniyor! Son hali şaşırttı

Sihirli Annem’in Çilek’i evleniyor! Son hali şaşırttı

Bir döneme damga vuran Sihirli Annem dizisinde Çilek karakterine hayat veren Zeynep Özkaya, evleniyor. Erkek arkadaşı Oğulcan Can’dan evlilik teklifi aldığı anları paylaşan güzel oyuncunun gönderisine beğeni ve yorum yağdı.

Çilek karakteriyle hafızalara kazınan Zeynep Özkaya, yaptığı paylaşımla gündeme bomba gibi düştü.

"ÇOK MUTLU OLALIM AŞKIM BENİM"

Güzel oyuncu, erkek arkadaşı Oğulcan Can'ın evlilik teklifini kabul ettiği anları sosyal medya hesabında paylaştı. "Doğum günü için geldiğimi sanarken hayatımın sürpriziyle karşılaştım, inanılmaz mutluyum. Çok mutlu olalım aşkım benim" notuyla o anların videosunu yayımladı.

ekran-goruntusu-7151-uepp-cover.webp

"SEN NE ARA BÜYÜDÜN?"

26 yaşındaki oyuncunun şaşkınlığı sosyal medyada da ilgi gördü. Görüntüleri izleyen birçok kişi, "Sen ne ara büyüdün?" yorumunda bulundu.

SİHİRLİ ANNEM’İN ÇİLEK’İ ZEYNEP ÖZKAYA KİMDİR?

23 Ocak 1998 doğumlu olan Zeynep Özkaya, 23 yaşında ve İstanbul'da dünyaya geldi. Genç yaşta "Sihirli Annem" dizisinde canlandırdığı Çilek karakteri ile tanınan Özkaya, bu projede uzun yıllar boyunca rol aldı.

ekran-goruntusu-7149-nqid.webp

Şu anda İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Çevre Mühendisliği eğitimi alan Özkaya, aynı zamanda YouTube kanalını aktif bir şekilde yönetiyor. Sosyal medyada da oldukça etkin olan Özkaya'nın Instagram hesabı 284 bin takipçiye sahip.

ekran-goruntusu-7150-tgrs.webp

ZEYNEP ÖZKAYA'NIN SEVGİLİSİ KİM?

Instagram'da aktif olarak paylaşımlar yapan Zeynep Özkaya, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Oğulcan ile sık sık fotoğraflarını paylaşıyor. Milli yüzücü olan Oğulcan, Sabancı Üniversitesi'nde eğitim görüyor ve Instagram'da aktif. Çiftin sosyal medyada paylaştığı anlar, takipçilerinden büyük ilgi görüyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.