Yusuf Dikeç'in annesiyle olan fotoğrafına çirkin saldırı! Elon Musk’tan yanıt gecikmedi

Yusuf Dikeç'in annesiyle olan fotoğrafına çirkin saldırı! Elon Musk’tan yanıt gecikmedi

Paris 2024 Olimpiyatları’na pozuyla damga vuran milli atıcımız Yusuf Dikeç’in annesiyle paylaşımına bazı sosyal medya kullanıcıları çirkin yorumlarda bulundular. Çirkin yorumlar sonrası Elon Musk’tan, Dikeç’e destek geldi.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’na eli cebinde yaptığı atışla damga vuran Yusuf Dikeç, ülkemize gümüş madalya getirmeyi başarmıştı. Dikeç’in atış pozu tüm dünyada simge haline gelmişti.

Onlarca sporcu ve ünlü Dikeç'in meşhur hareketi ile poz verirken, sporcu 4 Ağustos tarihinde resmi X hesabını açtı.

yusuf-dikec-annesini-paylasti-silmesi-icin-baski-yaptilar-basortusu-dusmanlari-ve-irkcilar-usustu-17245587964761.jpg

X hesabını aktif kullanan ve ünlülerle iletişime geçen mili sporcu Yusuf Dikeç, annesiyle olan fotoğrafını paylaşarak altına Türkçe'de "En değerlim" anlamına gelen "My Most Precious...." notuyla paylaştı. Dikeç’in annesiyle olan paylaşımına bazı sosyal medya kullanıcıları çirkin yorumlarda bulundular.

gvx-rfoxkaanjbd.jpg

"SİL" BASKISI YAPTILAR

Bir sosyal medya kullanıcısı, fotoğrafın altına "Maalesef dünyaya rezil olduk. Annenizi paylaşmamanızı dilerdim" şeklinde yorum yaparak, başörtüsü konusundaki rahatsızlığını ifade etti. Diğer birçok kullanıcı da "Bunu sil", "Avrupa karşısında küçük düşürüldük" gibi çirkin yorumlarda bulundular.

yusuf-dikec-annesini-paylasti-silmesi-icin-baski-yaptilar-basortusu-dusmanlari-ve-irkcilar-usustu-17245587968528-3.jpg

YORUMLAR SONRASI ELON MUSK'TAN DESTEK GELDİ

X'in sahibi milyarder iş adamı Elon Musk ise Yusuf Dikeç'in annesiyle paylaştığı fotoğrafa yapılan çirkin yorumlar sonrası Dikeç’in annesine övgüler yağdı.

Dikeç'in paylaşımına yorum yapan Elon Musk, "Hayat savaşında anne hem kalkan hem kılıçtır. Varlığıyla korur, inancıyla güçlendirir, kendi savaşlarınızı cesaretle vermenizi öğretir. Ve siz olimpiyatlarda cesaretle, üstün bir isabetle mücadele ettiniz. Sizin gibi inanılmaz yetenekli bir insanı getirdiği için ona büyük saygı duyuyorum" ifadelerini kullandı.

640xauto.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.