Sıla bebeğin sağlık durumu belli oldu!

Sıla bebeğin sağlık durumu belli oldu!

Tekirdağ'da 2 yaşında cinsel istismara uğrayan Sıla bebeğin sağlık durumu ortaya çıktı.

Tekirdağ'da yaşanan dehşet verici olayda, 8 Eylül'de annesi tarafından uyanmadığı belirtilerek hastaneye kaldırılan Sıla Y., yapılan muayenede beyin kanaması geçirdiği ve cinsel istismara uğradığı tespit edilmişti. Minik kız, hemen Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'ne sevk edilerek yoğun bakıma alınmıştı.

Malkara'da yaşanan ve Türkiye'yi sarsan cinsel istismar olayında minik Sıla'nın sağlık durumu hala kritikliğini koruyor. Yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren 2 yaşındaki bebek için umutla bekleyiş sürüyor.

sila-bebek-oldu.webp

KARDEŞİ DEVLET KORUMASINA ALINDI

Adli tıp raporu, Sıla'ya işkenceyle karışık cinsel istismarda bulunulduğunu teyit etti. Olayla ilgili gözaltına alınan anne ve diğer şüpheliler tutuklanırken, Sıla'nın 5 yaşındaki kardeşi ise devlet korumasına alındı.

Tekirdağ Baro Başkanı Egemen Gürcün, yaşananların kabul edilemez olduğunu belirterek, tüm hukuki sürecin yakından takip edileceğini ifade etti.

sila-bebek-olayinda-korkunc-detay-vucudunda-42-dis-izi-tespit-edildi-5t41-cover.webp

Sıla'nın tedavisi sürerken, kamuoyunda büyük bir infial yaşandı. 8 yaşındaki Narin cinayeti aydınlatılamamışken yaşanan bu olayda toplumda büyük tepkileri beraberinde getirdi. Sosyal medyada adalet çağrıları yükselirken, uzmanlar çocuk istismarıyla mücadele için daha kapsamlı önlemler alınması gerektiğini vurguluyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.