Sıla bebeğin vücudunda 42 dişi izi tespit edildi! Adli Tıp Kurumu'na gönderildi

Sıla bebeğin vücudunda 42 dişi izi tespit edildi! Adli Tıp Kurumu'na gönderildi

8 yaşındaki Narin Güran cinayetinin şaşkınlığı sürerken Tekirdağ'da istismara uğrayan 2 yaşındaki Sıla bebeğin vücudunda 42 diş izi tespit edildi.

Tekirdağ'da 2 yaşındaki Sıla bebeğin istismara uğrayarak entübe edilmesinin ardından her geçen gün daha da can sıkan detaylar çıkıyor. Bebeğin vücudunda yapılan incelemede çok sayıda diş izi tespit edilmesi, olayın boyutlarını bir kez daha gözler önüne serdi.

Anne Bakiye Yeniçeri, kızının komşuda düşmesi sonucu yaralandığını iddia etmişti. Ancak yapılan incelemelerde, bebeğin vücudunda darp izleri, morluklar ve beyin kanaması olduğu tespit edilmişti. Durumu kritik olan Sıla bebek, hastanede tedavi altına alınmıştı.

sila-bebek-entube-edilmisti-turkiye-yi-ayaga-kaldiran-olayda-istismar-itirafi-2839.jpg

Yapılan incelemelerin ardından Sıla bebeğin cinsel istismara uğradığı kesinleşti. Tekirdağ Barosu Başkanı Egemen Gürcün, annenin çocuğundaki durumu fark etmesine rağmen delilleri karartmaya çalıştığını belirterek, "Çünkü anne çocuğun uğradığı maalesef cinsel istismar vakasına karşı bunu anlamasına rağmen elde ettiği delilleri ve bulguları adli makamlarla paylaşmayarak delilleri gizliyor. Akabinde de çocuğunu 3 gün boyunca hastaneye götürmeyerek, bakım yükümlülüğüne aykırı davranıyor. Çocuğumuzun şu anki duruma düşmesine maalesef sebebiyet veriyor. Olayın vahameti nedeniyle kurumlarımız hızlı bir şekilde aksiyon aldılar. Rapor son haline getirilmiş ve kati rapor dosya içerisinde mevcut. Zaten şüpheli 2 kişinin tutuklanmasına sebep buydu. Maalesef, ne yazık ki evladımızın cinsel istismara uğradığı adli tıp raporları ile kesinleşmiş durumda" ifadelerini kullandı.

66e3cf120a5736f3dfeebb72.webp

VÜCUTTA 42 DİŞ İZİ TESPİT EDİLDİ

En son yapılan incelemede ise Sıla bebeğin vücudunda 3 ve 10 günlük oldukları tespit edilen 42 diş izi bulundu. Bu durum, bebeğin uzun süredir sistematik bir şekilde şiddete maruz kaldığını gösteriyor. Adli Tıp Kurumu, bu diş izlerinin kime ait olduğunu belirlemek için inceleme başlattı.

5 KİŞİ TUTUKLANDI

Olayla ilgili olarak anne Bakiye Yeniçeri, dini nikahla birlikte yaşadığı Sanlı Ö., komşusu Kani A. ve 13 ve 14 yaşındaki 2 çocuk tutuklandı. Polis, soruşturmanın tüm yönleriyle titizlikle devam ettiğini açıkladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.