Sıla bebek olayında flaş detay! Anne 2 ay önce bu suçtan tahliye edilmiş

Sıla bebek olayında flaş detay! Anne 2 ay önce bu suçtan tahliye edilmiş

2 yaşındaki Sıla bebek skandalında annenin 2 ay önce o suçtan tahliye edildiği öğrenildi.

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde 2 yaşındaki Sıla bebeğe yönelik işkence ve cinsel istismar olayında yeni detaylar ortaya çıktı. Anne de dahil 5 kişinin tutuklandığı olayda, annenin uyuşturucu suçundan cezaevinden yeni çıktığı öğrenildi. Tekirdağ Baro Başkanı Egemen Gürcün, yaşananları değerlendirdi.

Baro Başkanı Gürcün, düzenlediği basın toplantısında, Sıla bebeğin vücudunda tespit edilen çok sayıda yara izi ve cinsel istismar belirtilerinin durumun ciddiyetini gözler önüne serdiğini belirtti. Gürcün, "İnşallah Sıla bebeğimiz sağlığına kavuşacak. Başhekimle görüşmemde çocuğumuzun durumunun şu aşamada kötü, stabil olduğu bilgisini aldım. Beyin kanaması etkileri birden fazla yerde meydana geldiğinden bebeğimiz travmayla karşı karşıya. Dualarımız bebeğimizle” dedi.

k3ibd2c6q0gwrqcbzlj2sa.webp

Olayın fail olarak gösterilen kişilerin, bebeğin baba veya üvey babası olmadığına dikkat çeken Gürcün, annenin de evli olmasına rağmen eşinden ayrı yaşadığını ve çocuğun biyolojik babasının da ilgilenmediğini ifade etti.

Gürcün, annenin uyuşturucu suçundan tutuklandıktan sonra çocuklarına teyzelerinin baktığını, ancak tahliye olduktan sonra çocuklarını tekrar yanına aldığını belirtti.

BİYOLOJİK BABA KABUL ETMİYOR

Baro Başkanı Gürcün annenin tahliyesinin ardından yaşananları şöyle anlattı: “Anne çıkar çıkmaz tekrar çocuklarını alıyor. Ve sonrasında şüphelilerden birinin evi olan kişinin evinde barınıyor. Ve bu sırada çocuğunu karşı komşudaki eve bırakıyor. Olayın oluş şekli bu şekilde.

Yetişkin şüphelilerin her ikisi de cinsel istismara uğrayan çocuğun baba veya üvey babası değil. Burada Bakiye Y.'nin medeni hali evli. Ancak 4-5 yıldır evli olduğu kişi ile görüşmüyor.

aw288777-01.jpg

ABLALARI DEFALARCA UYARMIŞ

Çocuğun biyolojik babası başka bir ilde yaşıyor ve çocuğunu kabul etmiyor. Aslında göz göre göre gelen bir olaydan bahsediyoruz. Bakiye'nin ablaları bizlere ulaşarak, Bakiye'ye defalarca uyarıda bulunduklarını bizlere ifade ettiler. Bu olaydan dolayı çok üzgünler ve tüm şüphelilerin en ağır şekilde cezalandırılması gerektiğini bizlere söylediler” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.