Son dakika! Filenin Sultanları yarı finale yükseldi

Son dakika! Filenin Sultanları yarı finale yükseldi

Filenin Sultanları Çeyrek Final maçında Çin ile kozlarını paylaştı.

Bugün South Paris Arena’da saat 10:00'da Türkiye-Çin Paris 2024 Olimpiyat Oyunları çeyrek final maçı tüm heyecanıyla başladı. TRT 1’den naklen yayınlanan dev maçı milyonlar ekranları başından takip etti.

Picture background

Dev müsabakanın başlamasından kısa bir süre sonra, milli pasörümüz Cansu Özbay oyunun ilk setinde sakatlığı sebebiyle sahadan ayrıldı. Özbay, gözyaşlarıyla oyundan çıktı.

dbwz6blcikzt5ebo04xs-1200x800.jpg

Filenin Sultanları, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları çeyrek finalinde karşılaştığı Çin karşısında ilk sette istediği performansı sergileyemedi ve seti kıl payı farkla kaybetti. Filenin Sultanları ilk seti 25-23 skorla az bir farkla kaybetti.

Nefes kesen müsabakanın ikinci setinde bomba gibi başlayan Sultanlar bu sette istediklerini aldılar ve maça denge getirmeyi başardılar. Filenin Sultanları maçın ikinci setinden 25-21 skorla zaferle ayrılmayı başardı.

Picture background

Yarı finale çıkma mücadelesinin yaşandığı dev müsabakada tekrardan üstünlüğü ele geçirmek isteyen Çin istediğini elde etti. Kıran kırana geçen 3. setten Çin milli takımı 25-21 zaferle ayrıldı. Bu sonuçla birlikte maça 2-2'lik denge gelmiş oldu.

ekran-alintisi.jpg

Yarı finale kimin çıkacağının belli olacağı maçın üçüncü ve son seti hızlı başladı. Müthiş olayların yaşandığı bu setten Filenin Sultanları 15'e 12'lik skorla galip ayrılarak yarı finale çıkmaya hak kazandı.

whatsapp-image-2024-08-06-at-12-25-53.jpeg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.