Son dakika... Filenin Sultanları'ndan muhteşem galibiyet

Son dakika... Filenin Sultanları'ndan muhteşem galibiyet

2024 Paris Olimpiyat Oyunları’nda, Filenin Sultanları Dominik Cumhuriyeti ile karşı karşıya geldi. Sultanlar Dominikli rakiplerini adeta sahaya gömdü ve şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

Filenin Sultanları, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’ndaki ilk rakibi olan Hollanda’yı 2-0 geriden gelerek 2-3’lük set skoru ile adeta sahaya gömerek imkansızı başardı.

Picture background

Yaşadığı sakatlıktan dolayı yaklaşık olarak 2 aydır sahalarda uzak kalan Milli Takımımızın yıldızı Zehra Güneş’in sağlığına kavuşması da hem takımın moralini düzeltti hem de sosyal medyada milyonlarca voleybol tutkununu sevindirdi.

Picture background

Olimpiyatlardaki ikinci rakibi Dominik Cumhuriyeti ile karşı karşıya gelen Sultanlar, nefes kesen mücadelenin ilk setinden Melissa Vargas’ın üstün performansında rağmen 25’e 21’lik skorla mağlup ayrıldı.

İlk seti istediği oyunu oynayamayan Filenin Sultanları, ikinci sette taktik değişiklikler ile istenileni elde etmeyi başardı. Sultanlar ikinci seti 25’e 18’lik skorla kazanmayı başararak durumu 1-1’e getirmeyi başardı.

Nefes kesen mücadelenin üçüncü setinde de tıpkı ikinci sette olduğu gibi odağını kaybetmeden istenileni elde eden Filenin Sultanları, Dominikli oyuncuların başarılı performansına rağmen seti 25’e 22’lik bir skorla kazanmayı başardı.

Müsabakanın ilk set hariç, maçın geri kalanında kurduğu ezici üstünlük ile dördüncü ve maçın son setine fırtına gibi başlayan Filenin Sultanları bu sette de adeta şov yaptı. Milliler bu setten 25'e 15'lik bir skor elde ederek, hem seti hem de maçı kazanarak şampiyonluğa bir adım daha yakınlaştı.

zreick7fxxxys25qigs0-scaled.jpg

Bu sonula birlikte, A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2024 Paris Olimpiyatları C Grubu ikinci maçında Dominik Cumhuriyeti'ni 3-1 mağlup etmiş oldu ve çeyrek finale çıkmaya hak kazandılar.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.