SON DAKİKA! Galip Ensarioğlu siyaseti bırakıyor

SON DAKİKA! Galip Ensarioğlu siyaseti bırakıyor

Galip Ensarioğlu, 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümünün ardından yaptığı yorumlarla eleştirilmişti. Ensarioğlu siyaseti bırakacağını açıkladı.

AKP Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, Narin Güran'ın ölümüne ilişkin yaptığı açıklamalar nedeniyle tepkilerin odağı haline geldikten sonra siyaseti bırakmayı düşündüğünü duyurdu.

Ensarioğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Siyasetçiyim diye yalan mı söylemem lazım? Tanıdığım bir aileyi ‘tanımıyorum’ mu diyeyim. Ailenin siyasi aidiyeti üzerinden yorumlar yapılıyor. Ailenin siyasi aidiyetinin ne kıymeti var? Vahşi bir cinayette ailenin siyasi aidiyetinin ne kıymeti var? Benim ifadelerim samimi ifadeler" ifadelerini kullandı.

Açıklamalarının çarpıtıldığını savunan Ensarioğlu, "Vallahi siyaseti bırakmayı düşünüyorum. Özellikle yurt dışı kaynaklı PKK unsurlarının bu işi yayması ve sosyal medyada dolaşan başı boş insanların yargısız infaz yapması, beni siyasetten uzaklaştırıyor.

Biz neden siyaset yapıyoruz? Şeref ve haysiyetimiz için. Madem bırakayım siyaseti daha iyi" dedi. Ensarioğlu, "Bir müddet dinleneceğim ve konuşmayacağım. Benim birilerini kollama veya saklama gibi bir şeyim olabilir mi? Bu kız artık hepimizin kızı” şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.