Son dakika... Narin olayında yeni itiraf! Katilin kim olduğunu açıkladı

Son dakika... Narin olayında yeni itiraf! Katilin kim olduğunu açıkladı

Son dakika... Narin olayında yeni itiraf geldi. Cinayetin neden işlendiğini açıkladı.

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cesedi dere yatağında bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinde çember daralıyor. Daha önce itirafçı olan Nevzat Bahtiyar, cezaevinden çıkarılarak adliyeye getirildi. Bahtiyar cinayetle ilgili her şeyi itiraf edeceğini söyledi.

Bahtiyar, amca Salim'in Narin'in annesiyle ilişkisini gören küçük kızı öldürdüğünü ve cesedi kendisine verdiğini iddia etti.

Tutuklanıp T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderilen itirafçı Nevzat Bahtiyar vicdan azabı çektiğini belirterek bildiği her şeyi samimi olarak anlatacağına dair dilekçe verdi

Bahtiyar dün gece sıkı güvenlik önlemleri altında gizlice Adliye’ye getirildi.

4 saat sorgulanan Nevzat Bahtiyar, amca Salim’in Narin’in annesi olan Yüksel ile cinsel ilişki yaşadığını, bunu gören küçük kızı Salim’in boğarak öldürdüğünü söyledi.

narin.webp

"SALİM BENİ EVİNE ÇAĞIRDI, NARİN'İ YERDE HAREKETSİZ YATARKEN GÖRDÜM"

Yeni bir ifade veren Bahtiyar, cinayeti aydınlatacak detaylar anlattı. Bahtiyar, katilin Narin'in tutuklu amcası Salim Güran olduğunu iddia etti. Bahtiyar, son ifadesinde Narin cinayetini şöyle anlattı:

"-Bazı olayları olayın sıcaklığı ve Salim’in tehditlerinden dolayı farklı anlattım. Buna açıklık getirmek istiyorum.

-Kızın boğulduğu 21 Ağustos günü saat 15.08’de Salim Güran’ı su meselesi yüzünden aradım. Salim de beni ağabeyi Arif’in evinin bulunduğu tepeden seslenerek yanına çağırdı. Birlikte Salim ile Arif’in evine girdik. Bir oda hariç tüm odaların kapıları kapalıydı.

-Evin içinde anne Yüksel ile Enes, Eren ve Muhammed Güran dahil hiç kimseyi görmedim. Herhangi bir ses de duymadığım için odalarda olup olmadıklarını da bilmiyorum.

-Salim beni solda bulunan odalardan birine götürdüğünde Narin’in yerde hareketsiz yatar vaziyette olduğunu gördüm. Hatırladığım kadarıyla Narin’in ağzında köpük şeklinde bir sıvı vardı.

-Salim bana, ‘Yüksel’le birlikte olduğumuzu kız gördüğü için bu kızı ben öldürdüm. Artık sen de benim suç ortağımsın. Bu olaya tanık olduğun için bu cesedi yok edeceksin. Yoksa senin oğlunu gittiği futbol okulundan aldırır, kafasına sıktırırım. Bunu yok et ve sonrasında da sana 200 bin lira vereceğim’ dedi.

-Sonra cesedi ben ve Salim birlikte Battaniyenin içine bıraktık. Salim cesedi kucağıma verdikten sonra bende cesetle birlikte evden çıktım.”

manset-iso-96.webp

TEHDİT EDİLDİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ

Amca Salim Güran'ın kendisini tehdit ettiğini öne süren Bahtiyar, daha önce çıkarıldığı sulh ceza hakimliğinde verdiği ifadesinde, "Arif'in kızını öldürdüm, sen de bu cesedi alıp yok edeceksin. Yoksa seni ve aileni öldürürüm." şeklinde tehdit edildiğini iddia etmişti. Bahtiyar, bu ifadesi sonrasında "Çocuğu kasten öldürmeye iştirak" suçlamasıyla tutuklanmıştı.

8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüne ilişkin Adli Tıp Kurumu raporu ise tamamlandı. Raporda, Narin'in kaybolduğu gün olan 21 Ağustos'ta öldüğü tespit edildi. Ayrıca, ölüm nedeninin "ağız ve burun kapanması ile boyuna bası sonucu oksijensiz bırakılması" olarak belirlendi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.