Son dakika... Narin soruşturmasında o isim serbest bırakıldı

Son dakika... Narin soruşturmasında o isim serbest bırakıldı

Narin soruşturmasında o isim serbest bırakıldı.

Diyarbakır’ın Merkez Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeni bugün bulundu. Narin Güran’ın ölümüyle ilgili Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma devam ediyor. Soruşturma kapsamında toplam 24 şüpheli gözaltında bulunuyor.

İMAM SERBEST BIRAKILDI

Cesedini dere yatağına gömdüğünü itiraf eden Nevzat Bahtiyar, şüpheliler arasında yer alıyor. Sorgusunun ardından mahkemeye çıkarılan Bahtiyar tutuklandı. Gözaltındaki 23 diğer şüphelinin sorguları ise tamamlandı. Bu şüpheliler arasında bulunan köy imamı, jandarmadaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

narin-guran-cinayetinde-ilk-itiraf-001.webp

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Nevzat Bahtiyar’ın ifadesi, olayın ayrıntılarını ortaya koydu. Bahtiyar, Salim Güran’ın kendisine Narin Güran’ın cesedini saklaması için verdiğini belirterek, "Salim Güran, battaniyeye sarılı bir şeyi göstererek, 'Bunu yok edeceksin' dedi. 'İyi düşün, sana 200 bin lira veririm' dedi. Battaniyeye sarılı çocuğu alıp, çuvalın içerisine birlikte koyduk. Muhtar Salim Güran ile birlikte ayrılmadan önce 'göl' diye tabir ettiğimiz Eğertutmaz Deresi'ni işaret etti ve 'Oraya götür' dedi. Ağacın yanında çok derin olmayan bir yer buldum. Burada biraz su vardı. Bu alana çuvalı bıraktım ki çuval birisi tarafından bulunur diye düşünerek üzerine bir taş koydum." şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.