Son dakika... Narin'in amcası Salim Güran görevden alındı

Son dakika... Narin'in amcası Salim Güran görevden alındı

Narin'in amcası ve köyün muhtarı olan Salim Güran görevden alındı

Türkiye, 8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayetiyle derin bir şok yaşadı. Kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturmada, itirafçı Nevzat Bahtiyar’ın verdiği bilgiler dehşet yarattı.

Olayla ilgili olarak gözaltına alınan şüpheliler, jandarmadaki işlemlerinin ardından Diyarbakır Adliyesi’ne sevk edildi.

hq720.jpg

Şüpheliler, dört otobüsle adliyeye götürüldü, ancak güvenlik nedeniyle görüntü alınamadı. Gözaltına alınanlar arasında bulunan köy imamı, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

İtirafçı Nevzat Bahtiyar, Narin’in cenazesini bir dere kenarına sakladığını kabul etti. Bahtiyar, amcası Salim Güran’ın cinayeti işlediğini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirtti. Narin’in cenazesinin amca tarafından kendisine verildiğini ifade eden Bahtiyar, mahkemeye çıkarıldı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

MUHTAR AÇIĞA ALINDI

Narin Güran cinayetinde tutuklu bulunan Tavşantepe Mahalle Muhtarı Salim Güran, Bağlar Kaymakamlığı tarafından görevinden açığa alındı. Mevzuat gereği, ilçe idare kurulu kararıyla tutuklu olduğu için görevden uzaklaştırılan Güran, geçici olarak birinci aza muhtar olarak görevlendirildi.

267-123209-274-112900-narin-3-700x400.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.