SON DAKİKA! Narin'in yengesinin ifadesinin tamamı ortaya çıktı

SON DAKİKA! Narin'in yengesinin ifadesinin tamamı ortaya çıktı

Diyarbakır'da Narin Güran cinayetinde yenge Hediye Güran'ın savcılık ifadesi ortaya çıktı.

Diyarbakır’da ölü bulunan Narin Güran cinayetinin soruşturmasında, cinayet zanlısının yenge Hediye Güran’ın savcılık ifadesi ortaya çıktı. Hediye Güran, verdiği ifadede cinayet günü Narin Güran’ı hiç görmediğini ve cinayetle ilgili herhangi bir bilgiye sahip olmadığını belirtti.

narin-1.webpSavcılıkta verdiği ifadesinde, "Olay günü Narin'i hiç görmedim. Yüksel’in evine iki kez gittim ancak bu ziyaretlerimde herhangi bir olaya şahit olmadım ve kimseyi de görmedim. Salim’in kullandığı eşime ait aracı da kesinlikle görmedim" diyen Hediye Güran, Salim Güran’la herhangi bir ilişkisi olmadığını vurguladı.

Güran, telefon ve HTS kayıtlarında sıkça görülen cevapsız çağrılara ilişkin olarak, "Cevapsız çağrılardan haberim yok. 25 saniyelik sesli görüşmenin Salim’in eşi Melek ile yapılan bir görüşme olduğunu düşünüyorum. WhatsApp mesajlarının içeriğini ise hatırlamıyorum" şeklinde konuştu.

Salim Güran ile cevapsız çağrılar yoluyla mı iletişim kurduğu sorusuna ise, "Böyle bir şey kabul etmiyorum" yanıtını verdi.

Yenge Hediye Güran'ın ifadesinin tamamı

ekran-goruntusu-2024-09-17-151726.png

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.