Süper Lig gol kralı kulüpsüz kaldı: Galatasaray ve Fenerbahçe'yi peşine takmıştı

Süper Lig gol kralı kulüpsüz kaldı: Galatasaray ve Fenerbahçe'yi peşine takmıştı

Süper Lig’de oynadığı dönemde gol kralı olan Gabonlu golcü Aaron Boupendza serbest kaldı.

Geçtiğimiz sezonlarda Süper Lig ekibi Hatayspor'da forma giyen Gabonlu golcü Aaron Boupendza, MLS ekibi Cincinnati FC ile olan sözleşmesi karşılıklı anlaşma yoluyla feshedildi. Bu gelişmeyle birlikte Boupendza, serbest oyuncu statüsüne geçti. Süper Lig'de Göztepe ve Kasımpaşa'nın Boupendza'yı kadrosuna katmak için devreye girdiği iddia edilse de, oyuncu henüz nihai bir karar vermedi.

3sad.jpg

Yunanistan'dan ise AEK ve PAOK'un Boupendza'ya teklif sunduğu gelen bilgiler arasında yer alıyor. Geçmişte, iflas eden Bordeaux'dan Hatayspor'a bedelsiz transfer olan Boupendza, Türkiye'de sergilediği etkileyici performansla dikkatleri üzerine çekmiş ve 4,2 milyon euro karşılığında Katar'ın Al-Arabi kulübüne transfer olmuştu. Katar'dan sonra 7 milyon euro bedelle Suudi Arabistan ekibi Al-Shabab'a geçen golcü oyuncu, ardından 6,5 milyon euro bonservis bedeliyle Cincinnati'ye transfer olmuştu.

Boupendza, Hatayspor formasıyla çıktığı 38 maçta 22 gol ve 1 asist yaparak gol krallığı unvanını elde etmişti. Boupendza, gol kralı olduğu dönemde Galatasaray ve Fenerbahçe'yi peşine takmıştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.