Fenerbahçe'den Ferdi Kadıoğlu kararı: Kimse bunu beklemiyordu!

Fenerbahçe'den  Ferdi Kadıoğlu kararı: Kimse bunu beklemiyordu!

Fenerbahçe yönetimi Ferdi Kadıoğlu hakkında kararını verdi.

Trendyol Süper Lig'e galibiyetle başlamak isteyen Fenerbahçe, sezonun ilk maçında Adana Demirspor'u ağırlayacak. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmayı hedefleyen sarı-lacivertliler, 3. eleme turu ilk maçında deplasmanda Fransız temsilcisi Lille ile karşılaştı. Maçın son anlarında, 90+1'de yedikleri golle sahadan 2-1 mağlup ayrılan Fenerbahçe, tur umudunu İstanbul'daki rövanş maçına taşıdı.

Transfer döneminde kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe'de, dikkatler rekor tekliflerle gündeme gelen Ferdi Kadıoğlu'na çevrildi. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Southampton, Nottingham Forest ve Brighton'un resmi olarak ilgilendiği Ferdi Kadıoğlu için Brighton'dan bonuslarla birlikte 35 milyon Euro'yu bulan cazip bir teklif geldi.

Fenerbahçe yönetimi, daha önce 25 milyon Euro'luk teklifleri reddetmiş ve Ferdi için 35 milyon Euro'luk bir fiyat belirlemişti. Ancak bu yüksek teklife rağmen Ferdi'yi takımda tutmak için stratejiler geliştiriliyor. Kariyerini İngiltere'de sürdürme hedefi olan 24 yaşındaki futbolcunun, yönetimle yapacağı görüşme sonrasında nihai kararını vereceği belirtiliyor.

Öte yandan, Ferdi Kadıoğlu'nun menajerinin oyuncuya Brighton'da iki yıl forma giydikten sonra daha büyük bir kulübe transfer olma sözü verdiği iddiaları da gündeme geldi. Bu gelişmelerin ışığında, Fenerbahçe yönetiminin milli futbolcuya 5 yıllık yeni bir sözleşme teklifi sunmaya hazırlandığı ve oyuncunun maaşında ciddi bir artış planlandığı öğrenildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.