Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur için kazazedelere çirkin teklif! Baba Cihantimur’u telaş sardı

Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur için kazazedelere çirkin teklif! Baba Cihantimur’u telaş sardı

Türkiye’nin gündemine oturan Yazar Eylem Tok’un oğlunun karıştığı kazada sinirleri bozacak detay öne sürüldü. Baba Cihantimur’un kazazede gençlere teklifi ifşa oldu.

1 Mart'ta meydana gelen ölümlü trafik kazasında Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan 17 yaşındaki Timur Cihantimur'un annesi Eylem Tok'un, oğluyla birlikte yurt dışına kaçtması Türkiye'nin gündemine oturmuştu.

Amerika'da tutuklu bulunan anne ve oğulun iade davasının tarihi yaklaşırken, doktor baba Bülent Cihantimur'un da telaşlandığı iddia ediliyor.

eylem-tok-fpyg-cover.webp

Kaza günü, ATV kullanırken meydana gelen feci kazada beş arkadaşından sadece dördü hayatta kalmıştı. Kazanın ardından sessizliğini koruyan ve bugüne kadar anne ve oğluyla iletişim kurmadığını belirten Bülent Cihantimur, şimdi bu kişileri kurtarmak için kriz masası kurdu.

Ancak, atv Haber'in aktardığı iddialara göre, bu süreçte Bülent Cihantimur, kazazedelere iş kurma vaadiyle yaklaşarak onların şikayetlerini geri çekmelerini istedi. Aracılar devreye sokulsa da kazazedeler bu teklifi reddetti.

304175.jpg

11 EYLÜL'DE İADE EDİLMESİ BEKLENİYOR

Oğuz Murat Aci'nin babası Özer Aci, Bülent Cihantimur'un olayı parayla çözmeye çalıştığını belirterek, "Baştan beri olayı parayla çözmeye çalışıyor. Merhamet, vicdan, insaf ve ahlakla hareket etmeyi düşünmüyor" şeklinde tepkisini dile getirdi.

bc.jpg

Öte yandan, kalça ameliyatlarıyla tanınan estetik cerrah Bülent Cihantimur, kazanın ardından yeniden TV programı yapacağını duyurması ile yine tepkileri üzerine çekmişti. Ayrıca Eylem Tok'un 11 Eylül'de görülecek duruşmanın ardından Türkiye'ye iade edilmesi bekleniyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.