Sürat Kargo, iki yıl süreyle A Milli Futbol Takımı'nın resmi sponsoru oldu

Sürat Kargo, iki yıl süreyle A Milli Futbol Takımı'nın resmi sponsoru oldu

Sürat Kargo, EURO 2024 öncesinde A Milli Futbol Takımı'nın 2 yıllığına resmi sponsoru oldu.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Sürat Kargo Genel Müdürü Cem Oğuz tarafından sponsorluk anlaşmasına imzalar atıldı.

Teknoloji yatırımlarına ağırlık veren dünyanın 220'ü aşkın bölgesine ve Türkiye'nin dört bir yanına hizmet götüren Sürat Kargo, A Milli Kadın Futbol Takımı'nın ana sponsorluğunun sonrasında EURO 2024 öncesinde A Milli Erkek Futbol Takımı'nın da 2 yıl süreyle resmi sponsoru oldu.

spon.jpg

TFF Riva Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda yapılan imza törenine Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, E-Bilet, Sponsorluklar ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Alkın Kalkavan, Sürat Kargo Genel Müdürü Cem Oğuz ve A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella katıldı.

"2032 yılında Avrupa Futbol Şampiyonası'nda hedefimiz Avrupa şampiyonu olabilmek"

Törende bir konuşma yapan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, sponsorı sponsor olarak görmediklerini söyleyerek sponsorların onların iş ortağı olduğunu söyledi.

Büyükekşi "Takımımız'a Sürat Kargo’nun sponsor olması son derece değerli ve anlamlı." diye konuştu.

TFF Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, E-Bilet, Sponsorluklar ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Alkın Kalkavan ise, "Türk futboluna sponsorluk konusunda ilgi son derece arttı. Türk futbolunun yayın gelirlerini artırdığımız gibi sponsorluk gelirlerini de artırmış bulunuyoruz. Daha önce A Milli Kadın Futbol Takımımız'a sponsor olan Sürat Kargo, A Milli Erkek Futbol Takımımız'a sponsor oluyor" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.