Suriyeli şahıs tavuğa tecavüz etti! Mersin'de skandal olay

Suriyeli şahıs tavuğa tecavüz etti! Mersin'de skandal olay

Mersin'de yaşanan olay gündeme bomba gibi düştü. Suriyeli bir şahıs tavuğa tecavüz etti. O anlar büyük yankı uyandırdı.

Mersin Toroslar'da Suriye uyruklu M.S. isimli bir kişi, bir tavuğa tecavüz ederken yakalandı. Bu anları mahallede yaşayan bir kadın cep telefonuyla kaydederek, durumu mahalle muhtarıyla birlikte polise bildirdi.

Olayın ardından Mersin Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şikayet üzerine harekete geçti ve M.S.'yi gözaltına aldı. Emniyetteki ifadesinde, bir anlık hislerine yenik düştüğünü iddia eden M.S., "Hayvana kötü muamele ve cinsel istismar" suçlamasıyla Mersin Cumhuriyet Savcılığına sevk edildi. Çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilen M.S., büyük tepki topladı.

Hayvan hakları savunucuları, bu olayın cezasız kalmaması gerektiğini dile getirdi. Bir hayvansever, "Bu tür vahşet olayları cezasız kaldıkça, daha fazla hayvan acı çekecek. Hayvanların da birer canı olduğunu ve korunmaya ihtiyaç duyduklarını anlamamız gerekiyor" şeklinde tepki gösterdi.

Sosyal medyada bir Twitter hesabından paylaşılan görüntüler, kullanıcılar tarafından büyük bir öfkeyle karşılandı ve hızla yayıldı. Tepkiler çığ gibi büyüdü ve toplumun her kesiminden kınama mesajları yağdı.

Birçok kesimden tepkiyle karşılanan olay karşısından ünlü şarkıcı ve Ahbap kurucusu Haluk Levent'te sessiz kaldı.

Sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada, tavuğu tedavi altına almak istediğini belirten Levent şu açıklamalara yer verdi, "Mersinde tavuğa tecavüz videosunu izledim az önce. Buraya videoyu koyamıyorum. Ama yerini bilen var ise bizlerle irtibata geçsin lütfen, Büyük ihtimal ile ölür ama hızlı davranırsak Kemalpaşadaki çiftlikte ameliyata alabiliriz." dedi.

ekran-goruntusu-2024-05-28-093319.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.