Tamamen ücretsiz oldu! 45 gün boyunca sürecek

Tamamen ücretsiz oldu! 45 gün boyunca sürecek

Vatandaşların cebini rahatlatacak uygulama hayata geçirildi. 45 gün boyunca tamamen ücretsiz oldu.

Okulların tatile girmesiyle birlikte yaz aylarında aileler çocuklarını çeşitli kurslara vererek gelişimlerine yardımcı olmaya devam ediyor. Ancak kursların fiyatı dudak uçuklatırken ebeveynler daha uygun kurs yerleri araştırmaya devam ediyor.

O belediyede ise çocuklar için ücretsiz kurs programı düzenledi. Manisa Şehzadeler Belediyesi yetkilisi Salih Avdal, konuya ilişkin yaptığı açıklamada 6-13 yaş arasındaki çocukların katılabileceği eğitimlere işaret etti.

aw251379-05.jpg

Necati Bey İlköğretim Okulu ve Ahmet Tütüncüoğlu İlköğretim Okulu bahçesine kurulan portatif yüzme havuzlarında ücretsiz yüzme kursu hizmeti sunulacak.

Kursların Eylül ayına kadar devam edeceği ve katılımın 6-13 yaş arasındaki çocuklarla sınırlı olduğu bildirildi. Eğitmenlerden Yağız Berk Candan, kursa başlangıçlarının heyecan verici olduğunu ve çocukların projeden memnuniyet duyduklarını ifade etti.

aw251379-03.jpg

Candan, 45 günlük süre boyunca çocuklarla keyifli zaman geçireceklerini ve her birinin doğru şekilde yüzebilmesini sağlayacaklarını sözlerine ekledi.

BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR

Şu ana kadar 500'e yakın çocuğun yüzme kurslarından faydalandığı belirtilirken, vatandaşlardan gelen yoğun ilgi ve talep üzerine yüzme kurslarının daha geniş bir alanda düzenlenmesi planlanıyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi ise ilk aşamada Nurlupınar ve Horozköy bölgelerinde portatif yüzme havuzları kuracak.

aw251379-02.jpg

Öte yandan, yüzme kurslarına kayıtların Kurşunla Han'da devam ettiği bilgisi paylaşıldı. Ayrıca, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Şehzadeler Belediyesi'nin ortak çalışmasıyla düzenlenen ücretsiz yüzme kurslarının eylül ayına kadar devam edeceği vurgulandı.

aw251379-01.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.