Sıla bebeği annesi onlara bırakmıştı! Tatbikat için caniler olay yerine getirildi!

Sıla bebeği annesi onlara bırakmıştı! Tatbikat için caniler olay yerine getirildi!

Uyanmadığı gerekçesiyle hastaneye götürülen ve cinsel istismara uğradığı ortaya çıkan Sıla bebek ile ilgili yeni gelişme yaşandı. Bebeğe zarar veren şüpheliler olay yerine getirildi.

Annesinin uyanmadığını görmesi üzerine hastaneye götürdüğü, doktorlar tarafından beyin kanaması geçirdiği ve istismara uğradığı anlaşılan Sıla bebekle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Soruşturma dahilinde, Sıla bebeğe zarar verenler arasında bulunan 13 ve 14 yaşındaki iki şüpheli, tatbikat için korkunç olayın yaşandığı eve getirildi. Tekirdağ'da infial yaratan olayın yaşandığı mahallede geniş güvenlik önlemleri alındığı dikkat çekti.

ssss.webp

Malkara'da yaşayan Bakiye Yeniçeri, kızı S.Y.'yi 2 Ağustos'ta Malkara Devlet Hastanesi'ne getirdi. Anne Yeniçeri, çocuğunun vücudundaki morlukların, komşularının kızı düşürdüğü iddiasıyla oluştuğunu ve bu nedenle yaralandığını belirtti. İlk muayenesinin ardından S.Y., ailesine teslim edilerek evine gönderildi. Ancak, 8 Eylül akşamı S.Y.'yi tekrar hastaneye getiren aile, bu kez çocuğun baygın olduğunu bildirdi.

Doktorlar, S.Y.'nin vücudundaki darp izleri ve morlukları fark ederek durumu polise bildirdi. S.Y., ağır durumu nedeniyle Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Burada yapılan incelemelerde, S.Y.'nin beyin kanaması geçirdiği ve fiziksel şiddet izlerine rastlandığı belirlendi. Çocuk ameliyat edildi ve hastane, S.Y.'nin DNA örneklerini Tekirdağ Adli Tıp Kurumu'na gönderdi.

sssss.webp

SILA BEBEĞİN ABLASI KORUMA ALTINDA

Malkara Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili olarak bir soruşturma başlattı. Aynı zamanda, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü de ailenin ve komşuların ifadelerini almak üzere harekete geçti. Bakiye Yeniçeri, kızının komşularının evinde bir televizyon ünitesinden düştüğünü ve bu nedenle yaralandığını öne sürdü. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, anne Bakiye Yeniçeri ve üvey baba Sanlı Ö. hakkında suç duyurusunda bulundu. Ayrıca, annenin beş yaşındaki diğer kızı da koruma altına alındı.

5 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Gizlilik kararı altında yürütülen soruşturma çerçevesinde, Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Bakiye Yeniçeri ile birlikte toplam beş kişiyi gözaltına aldı. Bu kişiler arasında Bakiye Yeniçeri, dini nikahla birlikte yaşadığı Sanlı Ö., komşuları Kani A., ve bebeğin bırakıldığı komşunun çocukları G.A. ve K.A. da bulunuyor. 11 Eylül'de Tekirdağ Barosu Başkanı Egemen Gürcün tarafından yapılan açıklamada, S.Y.'nin cinsel istismara uğradığına dair adli tıp raporlarının kesinleştiği belirtildi.

ss.webp

EVDE TATBİKAT YAPILDI

Komşu çocukları G.A. ve K.A.'ya, bugün Camiatik Mahallesi'ndeki evlerinde tatbikat gerçekleştirildi. Cezaevinden alınarak sıkı güvenlik önlemleri altında eve getirilen G.A. ve K.A., olayın yaşandığı evdeki durumu yerinde anlatmaları için yönlendirildi.

1024xauto.webp

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü ekipleri, tatbikat süresince geniş güvenlik önlemleri aldı ve olayın gerçekleştiği sokağın yaya ve araç trafiğine kapatılması sağlandı. O anlar çevredekiler tarafından büyük dikkat çekti.

ANNESİ "UYANMADI" DİYE GÖTÜRMÜŞTÜ

Anne Bakiye Yeniçeri, 8 Eylül tarihinde kızı Sıla'yı "uyanmadığını" belirterek Malkara Devlet Hastanesi'ne götürdü. Yapılan muayenede beyin kanaması teşhisi konulan ve cinsel istismar şüphesi bulunan Sıla, aynı gün Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Durumun polise bildirilmesiyle birlikte olayın boyutları geniş bir soruşturma kapsamına alındı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.