Tatile çıkacaklar dikkat! Uçak bilet fiyatları 1 Euro’ya kadar düştü

Tatile çıkacaklar dikkat! Uçak bilet fiyatları 1 Euro’ya kadar düştü

Tatile çıkacaklar için bomba kampanya geldi. Bilet fiyatları 1 Euro’ya kadar düştü.

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte vatandaşların tatil hazırlığı başladı. Tatil planı için hazırlığa başlayan vatandaşlara bomba kampanya geldi. Yurtdışına tatile gidenler yaşadı.

Pegasus, 15 Temmuz 2024 tarihine kadar geçerli olacak yeni kampanyasıyla dikkatleri üzerine çekti. Havayolu şirketi, müşterilerini memnun etmek ve seyahat fırsatlarını genişletmek amacıyla Bosna Hersek seferlerinde kolaylık sağlayacak.

783531image1.jpg

Kampanya çerçevesinde, 1 Euro'dan başlayan uçak bileti satışları yapılacak ve sadece vergi ücretleri alınacak. Ancak kampanya, sınırlı sayı olacak. Bu kapsamda indirim 1500 koltukla geçerli olacak.

Kampanya duyurusuyla birlikte Pegasus websitesine büyük ilgi gösterildi ve indirim başladığı tarih olan 12 Temmuz'da siteye erişimde sorunlar yaşandı ve bir saat boyunca siteye giriş zorlaştı.

pegasus-98-ucak-a321neo.jpg

Seyahatler, kampanya kapsamında 24 Ağustos 2024 ile 29 Mart 2025 tarihleri arasında gerçekleştirilebilecek. Bosna Hersek'in Tuzla şehri, ülkenin en çok ziyaret edilen turistik yerlerinden biri olarak öne çıkıyor.

KAMPANYA DEVAM EDECEK

Saraybosna ve Banja Luka'dan sonra ülkenin en büyük şehirlerinden biri olan Tuzla, kumsalları ve sıcak deniziyle doğa ve yaz keyfini bir arada sunuyor. Özellikle tarihi dokusuyla dikkat çeken kumsallar, turistlerin ilgi odağı haline geliyor. Pegasus yetkilileri, yaz aylarında kampanyalarını artırma planlarına devam edeceklerini açıkladı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.