Telefonu şarja takıp yattı. Uyurken hesabını boşaltıp üzerine kredi çektiler

Telefonu şarja takıp yattı. Uyurken hesabını boşaltıp üzerine kredi çektiler

Gece uyurken telefonunu şarja takan adam hayatının şokunu yaşadı.

Show Haber'de yer alan habere göre, İstanbul'da yaşayan 70 yaşındaki Haydar Demir, sabah saatlerinde faturalarını ödemek için ATM'ye gittiği sırada başına gelen şok edici olayla karşı karşıya kaldı.

Gece telefonunu şarja takıp uyumaya geçtiğinde, habersiz dolandırıcılar banka hesaplarını boşalttı ve adına yüksek miktarda kredi çekti. Sabah uyandığında telefonunu kontrol etmek isteyen Demir, başta açılmadığını fark edince endişelendi. Telefon nihayet açıldığında ise ardı ardına gelen mesajlarla büyük bir şaşkınlık yaşadı.

ekran-goruntusu-2024-06-27-102003.png

Demir'in ifadesine göre, dolandırıcılar vadeli ve vadesiz hesaplarından para çekerken, aynı zamanda esnek hesap kredisi adı altında 113 bin TL'lik kredi çekmişlerdi. Toplamda 245 bin TL'lik bir kayıp yaşayan Demir, banka yetkililerinin ise kredi borçlarını takip etmekle yetindiğini belirtti.

ekran-goruntusu-2024-06-27-102009.png

Haydar Demir, yaşadığı bu olay karşısında şunları söyledi, "Gece uykuya daldığımda hesaplarım doluydu. Sabah uyandığımda ise hem paramın hem de adıma çekilen yüksek miktardaki kredinin olmadığını gördüm. İnanması güç bir durumdu.

Kendimden geçtim, ne yapacağımı bilemedim. Hayatta böyle bir şeyin başıma geleceğini hiç düşünmemiştim."

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.