TEM Otoyolu'nda feci kaza! 1 ölü, 1 yaralı

TEM Otoyolu'nda feci kaza! 1 ölü, 1 yaralı

Başakşehir TEM Otoyolu’nda direksiyon hakimiyetini kaybeden hafriyat kamyonu sürücüsü yoldan çıkarak bariyerlere çarparak yol kenarına devrildi. Meydana gelen kazada şoför yaralanırken, yolcu koltuğundaki bir kişi hayatını kaybetti.

İHA''nın haberine göre; Kaza, TEM Otoyolu Ziya Gökalp Mahallesi’nde saat 03.30 sıralarında meydana geldi.  Seyir halindeki 65 ABM 070 plakalı hafriyat kamyonu nedeni bilinmeyen bir sebeple şoförün kontrolünden çıktı.  Kontrolden çıkan kamyon yağmurla kayganlaşan yoldan çıkarak bariyerlere çarptı. Çarpmanın şiddetiyle bariyerleri de aşan kamyon yol kenarına devrildi.

Çevredekiler tarafından verile ihbar sonrası olay yerine çok sayıda sağlık ve emniyet ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde kamyon içinde sıkışan kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Şoför ise itfaiye ekipleri tarafından kamyon içinden çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olay yerine gelen polis ekipleri yeni bir kaza yaşanmaması için güvenlik önlemi aldı. TEM Otoyolu’nun 2 şeridi trafiğe kapatılırken, trafik tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.

Kazada hayatını kaybeden yolcunun yakınları olay yerine geldi. Akrabaların gözyaşlarına boğulduğu görülürken polis ekipleri tarafından güçlükle sakinleştirdi.
Yapılan incelemelerin ardından hayatını kaybeden yolcunun cansız bedeni morga kaldırıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.