THY'den afetzedelere yönelik iş ilanı

THY'den afetzedelere yönelik iş ilanı

THY'ye ait internet sitesinden afetzede adaylara yönelik iş ilanı yayımladı. THY iş ilanını "Afetzede Adaylarımıza Yönelik İstihdam İlanımız Yayında! #TEKYÜREK" şeklinde açıkladı. 

 

Serdar KULAKSIZ / KAMU SON HABER

"THY olarak ülkemizin yaşadığı büyük felaketin ardından her bir vatandaşımızın acısını derinden hissediyoruz" denilen ilanda, "Depremden etkilenen vatandaşlarımıza tam zamanlı çalışma fırsatı sunan Afetzede ilanına başvuruda bulunulduğu takdirde Türk Hava Yolları ailesinin değerli bir parçası olabilirsiniz." denildi. 

BAŞVURU KOŞULLARI AÇIKLANDI 

İnternet sırasında yer alan başvuru koşulları ise şöyle sıralandı:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan,  Adli Sicil ve Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmayan, 01.01.1985 ve sonrasında doğmuş olan, en az 4 yıllık eğitim veren  üniversitelere bağlı lisans bölümlerinden mezun olan, (Yurt dışı üniversitelerden mezun olan adaylardan YÖK Denklik Belgesi istenmektedir.), Lisans eğitimlerine devam eden adaylarımızın Temmuz 2023 tarihine kadar mezuniyetlerini belgelemeleri beklenmektedir, İyi derecede İngilizce bilen, (İngilizce sınavları THY AO tarafından yapılacaktır.), Daha önce THY AO veya diğer kuruluşlardaki görevlerinden disiplinsizlik nedeniyle ayrılmamış olan, Daha önce THY AO veya THY AO’nun iştirak şirketlerinden fesih yoluyla ayrılmamış olan, 2935 sayılı Olağanüstü Hal Kanunu''na göre depremden etkilenen iller olarak kabul edilen Kahramanmaraş, Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kilis, Malatya, Osmaniye, Şanlıurfa ve Elâzığ illerinde kendisi ve/veya 1. dereceden yakını (anne, baba, kardeş eş ya da çocuk) “afetzede” olarak değerlendirilen adaylarımız sürece başvuru yapabilir. 

BAŞVURULAR 24 NİSAN''A KADAR DEVAM EDECEK 

Çalışma yeri İstanbul olduğu belirtilen ilanda, başvurular 24.04.2023 Pazartesi günü saat 23:55’e kadar alınacağı belirtildi. 

Tüm değerlendirme süreçlerini başarıyla tamamlayan adayların 0-6 yıl arasında tecrübeye sahip kişiler “Uzman Yardımcısı” unvanıyla, 6 yıl üzeri tecrübeye sahip olan kişiler ise “Uzman” unvanı ile istihdam edileceği belirtildi. 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.