Timur Cihantimur intihara kalkıştı ‘Çırılçıplak soydular’ Avukatları hakime yalvardı

Timur Cihantimur intihara kalkıştı ‘Çırılçıplak soydular’ Avukatları hakime yalvardı

Yazar Eylem Tok'un oğlu Timur Cihantimur'un ABD'de tutuklu bulunduğu cezaevinde intihara kalkıştığı ortaya çıktı.

Timur Cihantimur'un İstanbul'daki ölümlü trafik kazasının ardından ABD'ye kaçması ve yaşananlar Türkiye ve ABD'de geniş yankı uyandırdı. Olayın gelişmeleri yakından takip edilmeye devam ediyor.

İstanbul'da, 16 yaşındaki Timur Cihantimur'un kullandığı lüks cipin çarpması sonucu Evli ve bir çocuk babası Oğuz Murat Acı hayatını kaybetti.

Meydana gelen kazadan sonra 16 yaşındaki Timur Cihantimur'un annesi yazar Eylem Tok, oğlu ile birlikte Mısır'a kaçtı. Timur Cihantimur'un iş adamı doktor Bülent Cihantimur'un oğlu olduğu öğrenilirken anne ve oğul buradan sonra ABD’ye kaçtı.

İstanbul'da karıştığı ölümlü trafik kazasının ardından ABD'ye kaçan ve Türkiye'nin iade talebi üzerine Boston'da yakalanan 17 yaşındaki Timur Cihantimur'un yargılanma sürecinde dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

1709888008989-eylem.jpg

Medyaradar'dan Ercan Öztürk'ün haberine göre; ABD'deki mahkemede, Cihantimur'un avukatlarının, müvekkillerinin serbest bırakılması için hakime yalvardıkları ortaya çıktı. Ayrıca, Cihantimur'un cezaevinde intihara teşebbüs ettiği ve bu nedenle üzerinin çırılçıplak soyulduğu iddia edildi.

ÇIRILÇIPLAK SOYDULAR

Mahkeme duruşmasında Cihantimur'un avukatı, müvekkilinin cezaevi koşullarının kötü olduğunu ve bu durumun genç adamın sağlığını olumsuz etkilediğini belirtti. Avukat, “Genç adam 3 gündür tecrit ediliyor. İntihara teşebbüs etti. İlaçlarını alamıyor ve farklı ilaçlar verdiler. O ilaçlar da kendisine alerji yaptı durumu iyi değildi.” şeklinde savunma yaparak cezaevi yönetimi hakkında soruşturma açılmasını talep etti.

Mahkeme Başkanı ise bu talebi yerinde bulduğunu ifade ederek, tutukeviyle ilgili inceleme başlatılacağını açıkladı.

timur-cihantimurun-cezaevindeki-fotografi-ortaya-cikti-17188680812996.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.