TOKİ'den 43 ilde dev kampanya: Ev sahibi olmak isteyenlere müjde

TOKİ'den 43 ilde dev kampanya: Ev sahibi olmak isteyenlere müjde

TOKİ, ev sahibi olmak isteyenler için 43 ilde konut ve işyeri satışına başlıyor.

TOKİ, İstanbul, Ankara ve Bursa gibi büyük şehirlerin de yer aldığı 43 ilde konut ve iş yeri satışı yapmaya hazırlanıyor. Bu satışlar kapsamında konutlar için yüzde 25 peşinat ve 120 ay vade seçenekleri sunulacak.

236.jpg

Toplamda 310 konut ve iş yeri açık artırma yöntemiyle satışa çıkarılacak ve başvuru süresi yalnızca 6 gün içinde sona erecek. İş yerleri için yüzde 15 peşinat ve 60 ay vade, konutlar içinse yüzde 25 peşinat ve 120 ay ya da 72 ay vade alternatifleri sağlanacak.

TOKİ’den alınan bilgiye göre, Edirne, Sakarya, Bursa, Balıkesir, Aydın, İzmir, Denizli, Eskişehir, Afyonkarahisar, Ankara, Konya, Kırıkkale, Nevşehir, Kırşehir, Çorum, Karaman, Kayseri, Zonguldak, Samsun, Trabzon, Rize, Erzurum, Siirt, Tunceli, Kars, Batman, Adana ve Hakkari'deki konut ve iş yerlerine yüzde 25 peşinat ve 72 ay veya yüzde 25 peşinat ve 120 ay vade seçenekleriyle sahip olunabilecek.

İstanbul, Tekirdağ, Kırklareli, Bursa, Yalova, Afyonkarahisar, Ankara, Karaman, Kayseri, Kırıkkale, Gaziantep, Isparta, Manisa, Sinop, Osmaniye, Malatya, Kütahya, Erzincan, Kastamonu, Giresun, Trabzon, Kırşehir, Konya, Şanlıurfa ve Kars'ta bulunan iş yerleri ise yüzde 15 peşinat ve 60 ay vade ile satışa sunulacak.

Konutların açık artırması 20 Ağustos Salı, iş yerlerinin açık artırması ise 21 Ağustos Çarşamba günü gerçekleştirilecek. Açık artırmalar Ankara The Green Park Hotel ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda yapılacak.

İnternet üzerinden açık artırmaya katılmak isteyenler konutlar için 19 Ağustos 2024, iş yerleri için ise 20 Ağustos günü saat 10.30'a kadar kayıt yaptırabilecek. Bankacılık işlemleri Türkiye Halk Bankası ve Ziraat Bankası aracılığıyla yürütülecek. Başvurular ve teminatlar, bu bankaların tüm şubelerinden yapılabilecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.