TOKİ'den 6 bin 974 liraya tapu fırsatı: Başvuru süreci ve şartlar açıklandı!

TOKİ'den 6 bin 974 liraya tapu fırsatı: Başvuru süreci ve şartlar açıklandı!

TOKİ milyonlarca vatandaş için uygun fiyatlı ev sahibi olma olanı sağlamaya devam ediyor.

Milyonlarca vatandaş ev sahibi olmak için devletin getireceği yeni düzenlemeleri dört gözle bekliyor. Değişken ekonomik koşullar ev sahibi olmayı da neredeyse imkansız hale getirirken,bu kapsamda vatandaşlara destek olacak adımlar atan TOKİ milyonlarca vatandaş için uygun fiyatlı ev sahibi olma olanı sağlamaya devam ediyor.

BAŞVURU KABULÜNE BU İLLERDE BAŞLANDI

E-Devlet sistemi üzerinden gerçekleştirilen duyuru ile konut başvuruları Kastamonu ve Çorum illerinde başladı. Ankara , Kırıkkale ve Muğla da gelecek dönem için başvurular kabul edilecek.

Haziran ayinin ardındansa bir çok şehirde konut talepleri kabul edilecek.TOKİ ev sahibi olma hayali kuran vatandaşlar için aylık 6464 TL taksitle başvuruları kabul etmeye başladı.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Elbette bu imkandan yararlanabilmek için belli şartları taşımanız gerekiyor. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak, TOKİ’den daha önce konut almamış olmak başvuru şartlarının arasında yer alıyor. Başvuru sahipleri sadece bir adet başvuruda bulunabiliyor Öte yandan başvurulan projenin ikamet edilen şehir sınırları içerisinde yaşamaları ya da o ilin nüfusuna kayıtlı olmaları gerekiyor.

NASIL BAŞVURULUYOR?

Başvurular e-Devlet sistemi üzerinden yapılacak Çorum ve Kastamonu için başvurular şu an başladı diğer iller içinse başvuruların haziran ayı içerisinde ve sonrasında kabulüne başlanacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.