Toplu taşımada o uygulama tamamen kalkacak. Tarih belli oldu

Toplu taşımada o uygulama tamamen kalkacak. Tarih belli oldu

Toplu taşıma kullanıcıları için önemli bir değişiklik duyuruldu.

Şanlıurfa şehir yönetimi, 1 Ağustos 2024 tarihinden itibaren toplu taşıma otobüslerinde 2 binişlik kart satışlarının sonlandırılacağını açıkladı.

2024-02-sanliurfada-yarin-toplu-ulasim-ucretsiz.jpgŞanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki BELSAN A.Ş. tarafından yapılan resmi açıklamada, artık otobüs sürücüleri tarafından araç içinde 2 binişlik kartların satışının sona ereceği belirtildi.

Yolcuların bu kartları, sadece Toplanma Merkezleri ve Urfa Kart bayilerinden temin edebileceği vurgulandı. Dolayısıyla, otobüslere biniş sırasında kart satın almanın mümkün olmayacağı ifade edildi.

sehir-ici-ulasim-15-temmuzda-ucretsiz-olacak.jpgAçıklamada ayrıca, toplu taşıma hizmetinin devamı için temassız kredi kartlarının kullanılabileceği bilgisi verildi. Bu değişikliğin amacının, Şanlıurfa'daki toplu taşıma sistemini daha düzenli ve etkili hale getirmek olduğu vurgulandı.

669f8acc6ba6a148-w1200xh2133.webpYapılan duyuruyla birlikte, Şanlıurfa'da toplu taşıma kullanıcılarına yönelik yeni düzenlemelerin hayata geçirilmesiyle ilgili kamuoyuna detaylı bilgiler sunuldu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.