Toyota'dan akıl almaz kampanya! Kıyıda köşede parası olmayan bile araç sahibi olacak

Toyota'dan akıl almaz kampanya! Kıyıda köşede parası olmayan bile araç sahibi olacak

Türkiye’deki otomotiv sektöründe yaşanan krize rağmen, dünyaca ünlü otomobil üreticisi Toyota dev kampanyasını resmen başlattı. Yüzde 100’e varan kredi imkanını kaçırmayın.

Türkiye’deki otomotiv sektörü zor bir dönemden geçerken Toyota kampanyaları ve indirimleri ile piyasadaki payını büyütmek için dev adımlar atmaya devam ediyor.

Toyota Arabaları Nerede Üretiliyor? - IMGD KOD EĞİTİMİ

Toyota'nın Temmuz ayının son gününe kadar devam edecek olan bu kampanyasından yararlanarak sıfır kilometre bir araç sahibi olabilirsiniz.

Toyota'nın son zamanlarda en çok merak edilen Proace City modeli bu dev kampanya dahilinde. Yüzde 100 kredi imkanı sağlanan Proace City için farklı versiyonlar da mevcut. Proace City Passion X-Pack, Proace City Dream ve Proace City Flame X-Pack dikkat çekiyor. Kampanya ile birlikte modellerin fiyat listeleri de güncellendi.

Toyota Descarca brosura modelului tau preferat | Toyota

Toyota’nın resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, ALJ Finans tarafından sunulan hafif ticari araç modellerinde, bireysel müşteriler, tüzel müşteriler ve şahıs şirketleri (KKDF muafiyetli) için geçerli, 10.000 TL Peşinat ile yüzde 100’e kadar kredi avantajı sunuluyor.

Kampanya 31 Temmuz tarihine kadar geçerli olup, stoklarla sınırlıdır. Toyota’nın başlattığı bu dev kampanya hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isteyenler, Toyota’nın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.