Trump suikastı her şeyi değiştirdi ‘O yatırım aracı resmen para bastı’

Trump suikastı her şeyi değiştirdi ‘O yatırım aracı resmen para bastı’

Trump suikastı o yatırım aracında her şeyi değiştirdi.

Trump, Butler şehrinde kürsüde konuşurken, yaklaşık 7 el silah sesine benzer patlama gerçekleşti. Trump'ın kürsüde sağ kulağından vuruldu. Süikast girişiminin ardından kripto paralarda düşüş trendi yükselişe geçti.

TRUMP SUİKASTI BİTCOİNDE REKOR ARTIŞA NEDEN OLDU

Trump’ın bitcoin için olumlu açıklamaları sonrasında pek çok uzman isim ABD seçimlerini Trump’ın kazanması durumunda bitcoinde rekor yükselişin başlayacağı ön görülüyordu. Trump’a yapılan suikast girişimi sonrasında bitcoin 57 bin dolardan 60 bin dolara kadar artış gösterdi. Aynı şekilde Trump altcoinide 6 dolardan 10 dolara kadar geldi.

bitcoin.jpg

DÜŞÜŞ SONRASI YÜKSELİŞ

Halving dönemine giren bitcoinin kısa sürede rekor kırması ön görülüyordu. Bitcoin üretim hızının azaltılması sebebiyle fiyatının yükseleceği belirtiliyor. Bu noktada çoğu uzman kısa sürede rekor kıracağını tahmin ediyordu. Ancak son yaşanan hadiseler ile bitcoin tarafında güven kırılmasına sebep olduğu ortamda Trump suikast girişimi düşüşü tersine çevirdi.

Ünlü ekonomist Tuna Kaya, bitcoin tarafında 56 bin dolar ve 60 bin dolar bandı arasında git gel yapabileceğini belirtmişti. Atilla Yeşilada'da geçtiğimiz günlerde bitcoinin uzun vadede 100 bin dolara kadar gidebileceğini söylemişti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.