Tuba Ünsal apar topar hastaneye kaldırıldı!

Tuba Ünsal apar topar hastaneye kaldırıldı!

Ünlü oyuncu Tuba Ünsal hastaneye kaldırıldı.

Tuba Ünsal, şimdilerde Mehmed Fetihler Sultanı dizisinde canlandırdığı Mara Hatun karakteriyle dikkat çekiyor. Ancak ünlü oyuncu, gece saatlerinde ani bir şekilde hastaneye kaldırıldı. FMF (Ailesel Akdeniz Ateşi) atağı geçiren Ünsal, bu nedenle dizi setine ara vermek zorunda kaldı.

TUBA ÜNSAL HASTANEYE KALDIRILDI

Başarılı oyuncu Tuba Ünsal, Ruhsar, Kara Melek, Tövbeler Tövbesi, Ruhumun Aynası, İçerde, Aşk 101 ve Gecenin Ucunda gibi pek çok önemli projede yer almıştı. Şu anda Mehmed Fetihler Sultanı dizisinde Mara Hatun karakteriyle izleyicilerin beğenisini kazanan Ünsal, gece saatlerinde apar topar hastaneye kaldırıldı.

FMF ATAĞI GEÇİRDİ

Sosyal medya hesabından sağlık durumu hakkında açıklama yapan Ünsal, FMF atağı geçirdiğini belirtti. Ünlü oyuncu, "Dün gece geçirdiğim FMF atağı neticesinde kaldırıldığım hastanedeki çalışanlara çok teşekkür ederim. Sanırım hayatımın en zor gecesiydi. Elimi tutan, acımı dindirmek için koşturan herkese kalbimden bir parça bıraktım" ifadelerini kullandı.

ekran-goruntusu-2024-05-30-114847.png

SETE ARA VERDİ

Atağın ardından sağlık durumunun kötüleştiğini belirten Ünsal, "Bugün vücudumun atak sonrası perişan halinden sete de gidemedim" dedi. Olay sebebiyle dizi çekimlerine ara verildi.

TUBA ÜNSAL KİMDİR?

Denizli'de doğdu. İlkokulu Kırklareli’nin Vize ilçesinde, ortaokulu Şanlıurfa’da, liseyi ise İzmir’de tamamladı. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İşletme Bölümü'nde birinci sınıf öğrencisiyken öğrenimine ara verdi.

1998 yılında Elite Model Look yarışmasına katıldı ve bu deneyim onun profesyonel mankenlik kariyerinin başlangıcı oldu. Ardından çeşitli televizyon dizileri ve sinema filmlerinde rol aldı, ayrıca televizyon programları sundu. Yer aldığı yapımlar arasında "Çılgın Dersane", "Mumya Firarda" ve "Vizontele Tuuba" bulunuyor. Son olarak "Ruhumun Aynası" adlı dizide rol aldı.

2004 yılında Cem Cantaş ile evlenen Ünsal, 2006 yılında boşandı. İkinci evliliğini Murat Pilevneli ile yaptı ve bu evlilik 2012'de sona erdi. 2013 yılının Mayıs ayında üçüncü evliliğini sunucu Mirgün Cabas ile gerçekleştirdi. Ünsal'ın Murat Pilevneli ile evliliğinden Sare Pilevneli ve Mirgün Cabas ile evliliğinden Civan Mert Cabas adında iki çocuğu bulunmaktadır. 20 Şubat 2017 tarihinde "İçerde" dizisine katılmıştır.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.