TÜBİTAK başvuru süresini uzattı

TÜBİTAK başvuru süresini uzattı

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı (TÜBİTAK) toplam 550 personel alımı için verdiği iki ilanın son başvuru tarihlerini uzattı

 

Serdar KULAKSIZ / KAMU SON HABER 

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı (TÜBİTAK) toplam 550 personel alımı için verdiği iki ilanın son başvuru tarihlerini uzattı. TÜBİTAK tarafından 27 Mart''ta verilen ilanda kurum bünyesinde görevlendirilmek üzere Teknik ve Destek , AR-GE Teknisyeni ve Araştırmacı proje personeli alınacağı ilan edilmişti. Bu ilanla ilgili son başvuru tarihi olarak 17 Nisan 2023 verilmişti. 

TÜBİTAK ayrıca 3 Nisan 2023''de verdiği ilanda, kurum bünyesinde görevlendirilmek üzere Teknik ve Destek , AR-GE Teknisyeni ve Araştırmacı proje personeli alınacağı  belirtilmişti. Bu ilanla ilgili olarak son başvuru tarihi ise 24 Nisan 2023 olarak verilmişti. 

TÜBİTAK, Resmi Gazete''ye bugün verdiği ilanda, her iki personel alımı için verilen son başvuru tarihlerinin uzatıldığı belirtildi. Her iki ilan için son başvuru tarihinin 2 Mayıs 2023 olarak uzatıldığı belirtildi. 

Bugün Resmi Gazete''de yayımlanan ilanda şöyle denildi; 

"TÜBİTAK Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığından:
27 Mart 2023 tarihli ve 32145 sayılı Resmî Gazete''nin 48 - 63''üncü sayfalar arasında ve 3 Nisan 2023 tarihli ve 32152 sayılı Resmî Gazete''nin 40 - 49''uncu sayfalar arasında yayımlanan
TÜBİTAK bünyesinde görev yapmak üzere Proje Personeli alımına ilişkin ilanların son başvuru tarihi 02/05/2023 tarihine kadar uzatılmıştır."

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.