Tüm gün Venüs, Güneş’in kalbinde yer alacak! Dinçer Güner 12 burç için tek tek anlattı

Tüm gün Venüs, Güneş’in kalbinde yer alacak! Dinçer Güner 12 burç için tek tek anlattı

Ünlü astrolog Dinçer Güner günlük burç yorumlarını paylaştı. Güner, tüm gün Venüs'ün Güneş’in kalbinde yer alacağını söyledi.

Ünlü astrolog Dinçer Güner, 4 Haziran'daki günlük burç yorumlarını paylaştı. Venüs'ün, Güneş'in merkezinde yer alacağı bugün, yılın en önemli astrolojik olaylarından biri olan bu yakınlığın burçları nasıl etkileyeceğini anlattı.

Astrolog Dinçer Güner, 12 burç için yorumlarını paylaştı.

Picture background

4 Haziran tüm gün Venüs, Güneş’in kalbinde yer alacak.

Dinçer Güner, "GÜNEŞİN MERKEZİNDE AŞK VAR!" diyerek şu açıklamalarda bulundu:

Yine önemli bir gökyüzü olayı gündemde olacak 4 Haziran tüm gün Venüs, Güneş’in kalbinde yer alacak. Teknik olarak Venüs; Güneş'e 17 dk mesafe içinde olacak. Buna astrolojik olarak cazimi adı verilir ve kazimi de denir. Klasik astroloji ile ilgili bir terimdir. Bir gezegenin cazimi olması, o gezegene dair bir odaklanma getirir. O gezegenin temsil ettiği konulara karşı daha güçlü bir odaklanma, enerjiyi oraya doğru yönlendirme, gücü orada kullanma gibi düşünebilirsiniz.

Bu içsel bir farkındalık sürecine işaret edebilir. Bir şeyleri geride bırakmak, geçmişte bırakmak için içsel bir farkındalığa ulaşabilirsiniz. Elbette bu farkındalık daha çok Venüsyen konularla ilgili olacaktır.

Venüs’ün Güneş’in kalbinde olması, bir süreliğine Güneş’in imparatorluğunda tahta Venüs’ün oturması anlamına gelir. Kısacası Güneş’i Kral gibi düşünürsek, Kral tahtını kısa bir süreliğine Venüs’e bırakıyor diyebiliriz. Bu da evrenin kapıları Venüs için açılıyor demektir.

Venüs temel olarak; ilişkiler, aşk, sevgi, estetik, güzellik, huzur, anlaşmalar, evlilik, flört, ortaklıklar, pahalı ve değerli her şey, lüks ürünler, kadınlarla olan ilişkiler, küçük kazançlarla ilgilidir.

Picture background

Fakat bu sefer Venüs İKİZLER burcunda!

Aranızın kötü olduğu biriyle barışmak, barış ortamı sağlamak adına adım atmak için harikadır.
Tartıştığınız, kavga ettiğiniz ve hatta ayrıldığınız sevgilinize bir barışma mesajı atmak, barışmak için girişimde bulunmak içinde harikadır.

Yatırım fikirlerinin peşinde koşmak için harikadır.
Parlatmak, göz önünde olmasını istediğiniz işleri bugün arası piyasaya sürebilir, patronlara ve üstlerinize sunabilirsiniz.

Baba ile önemli mevzuları konuşmak içinde uygundur. Babanızı veya herhangi bir otoriteyi ikna etmeniz gereken bir konu var ise bugünü kullanabilirsiniz.

Sevgi ihtiyacınızı net bir şekilde ortaya koyun, bunu ifade edin. Hatta bence sevdiğiniz insanları arayın ve onları ne kadar çok sevdiğinizi söyleyin.

Yeni bir ev hayvanı edinmek, bir canlıya yardım etmek içinde harika bir gündür! Sokak hayvanları için bir şeyler yapabilirsiniz mesela!

Eğer sanatla ilgili bir eğitim almak gibi planınız varsa ki özellikle müzikle ilgili işte tamda ihtiyacınız olan bir gün.
Popüler olmasını istediğiniz işleri ortaya çıkarmak içinde harika bir zamandır.

Estetik yaptırmak, bambaşka- farklı bir insana dönüşmek için adımlar atmak içinde şahane bir gün.

Kendinizde beğenmediğiniz tavır, davranış, alışkanlıklarınız neler ise bunlar tespit edip, bunları değiştirmek adına adımlar atmak en azından bu niyetlerde olmak içinde çok güzel.

Fark edilir olmak için nelere ihtiyacın var, bunlara odaklan!

Peki Nelere dikkat etmeli ?

Takıntılı, obsesif davranışlarda uzak dur
Rastgele cinsellikten uzak dur veya korunmayı ihmal etme
Aşırı çıkarcı ve bencil davranışlardan uzak dur
Özel hayatta ego ve iktidar çatışmalarından uzak dur!

1.jpg

2.jpg

VENÜS BURCU NEYİ TEMSİL EDER?

Astrolojide Venüs aşkın, romantizmin, paranın ve güzelliğin gezegeni olarak kabul ediliyor. Haritanızda konumlandığı burca göre harcama alışkanlıklarınız, ne tür bir estetiğe eğiliminiz olduğu hakkında ipucu vermenin yanı sıra; ne tür ilişkilerde başarılı olduğunuzu ve nelerin zevkinize hitap ettiğini ortaya koyuyor.

Picture background

İKİZLER BURCU ÖZELLİKLERİ

İkizler burcuna mensup olanlar genellikle hızlı düşünme yeteneğine sahiptirler, çabuk kavrarlar ve kolayca uyum sağlarlar. Bu burcun ikili doğası, onları hem çekici kılar hem de beklenmedik kılabilir. Sürekli etkileşim halinde oldukları için İkizler, sosyal çevrelerinde aktif rol almayı tercih ederler. İkizler burcu, hava elementine ait olup değişken ve uçucu nitelikleriyle dikkat çeker.

Bu burçta doğan insanlar genellikle sosyal ve zeki kişilikleriyle tanınırlar ve iletişim yetenekleri oldukça gelişmiştir. İkizler burcu insanları, geniş bir bilgi yelpazesine sahip olmayı ve sürekli olarak yeni şeyler öğrenmeyi seven çok yönlü ve entelektüel bireylerdir. Zodyakın en meraklı ve enerjik işaretlerinden biri olan İkizler burcu, sürekli keşif peşinde koşan ve yaşamı keşfetmekten keyif alan insanları temsil eder.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.