Tüm İstanbulluları ilgilendiriyor: Artık ücretsiz toplu taşıma dönemi bitti

Tüm İstanbulluları ilgilendiriyor: Artık ücretsiz toplu taşıma dönemi bitti

İstanbul’da ücretsiz toplu taşıma uygulamasına yeni kısıtlama getirildi.

Kurban Bayramı’nda İstanbul’da kalanlar, sıcak havaların etkisiyle Büyükada’ya akın etti. Şehir Hatları tarafından düzenlenen ücretsiz vapur seferleri yoğunluk yarattı; birçok yolcu ayakta veya yerde seyahat etmek zorunda kaldı.

33sdasad.jpg

Adalar Belediyesi Başkanı Ercan Akpolat liderliğinde Burgazada’daki bir kafede düzenlenen Meclis toplantısında bu durumu ele aldı. Toplantıda, Özel Güvenlik İzin Belgesi, resmi protokoller, ücretlendirme tarifeleri, ücret transferleri ve bütçe yönetimi gibi konular değerlendirildi.

Toplantının ardından Başkan Akpolat ve meclis üyeleri, izleyici olarak katılan vatandaşlarla buluşarak onların sorunlarını ve önerilerini dinledi. Adalar’daki minibüs krizine değinen Akpolat, yaşanan durumun kabul edilemez olduğunu belirtti ve sorunların mantıklı çözümlerle aşılabileceğine inandığını ifade etti. Protesto eylemlerine saygı duyduğunu belirten Akpolat, insanların düşüncelerini özgürce ifade etme hakkına sahip olduğunu, ancak aşırı hakaret içeren davranışların hiçbir şekilde kabul edilemeyeceğini vurguladı.

ÜCRETSİZ ULAŞIM KALDIRILDI

Bayramlarda ücretsiz ulaşım hakkından Adalar’ın muaf tutulmasına dair yaptıkları görüşmelerin olumlu sonuçlandığını belirten Akpolat, "Geçtiğimiz bayram Adalar'da ücretsiz ulaşımın son bayramıydı. Bundan sonra İstanbul'daki 39 ilçede uygulanan ücretsiz bayram seferleri, Adalar hariç yapılacak" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.