Tüm İstanbulluya yüzde 50 indirimli oldu. İlk resmi açıklama geldi

Tüm İstanbulluya yüzde 50 indirimli oldu. İlk resmi açıklama geldi

İstanbul’da yaşayan herkes derin bir nefes alacak. Resmi açıklama geldi artık o ücretin sadece yüzde 50'si ödenecek.

İstanbul'da yaşayan milyonlarca İstanbulkart sahibini sevindirecek yeni bir kampanya duyuruldu. Bu kampanya, İstanbullulara ulaşımı daha kolay ve ekonomik hale getirecek %50 indirim imkanı sunuyor. Kendi aracınızı kullanmanın yanı sıra, toplu taşıma araçlarını da indirimli fiyatlarla kullanma fırsatı veriyor.

İSPARK P+D OTOPARKLARINDA %50 İNDİRİM FIRSATI

İstanbulkart sahipleri, araçlarını İspark'ın P+D otoparklarına bırakarak bu kampanyadan yararlanabilecekler. İstanbulkartınızı kullanarak toplu taşıma araçlarıyla yolculuğunuza devam edebilir ve %50 indirim avantajını yakalayabilirsiniz. Kampanya, İstanbullulara daha pratik, ekonomik ve çevre dostu bir ulaşım sağlama imkanı sunuyor. Şehrin farklı noktalarında bulunan P+D otoparkları, bu avantajlı ulaşım deneyimini destekliyor.

ekran-goruntusu-2024-08-13-081732.png

Ulaşım İstanbul'un sosyal medya hesabından kampanya şu ifadelerle duyuruldu:

"Aracınızı seçili İspark P+D otoparklarına bırakın ve İstanbulkart’ınızı kullanarak toplu taşıma araçları ile yolculuğunuza devam edin. Bu sayede hem %50 indirimden hem de konforlu toplu ulaşımdan yararlanın."

KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyaya katılmak için İstanbulkart Mobil uygulamasının "Kişisel Bilgiler" bölümüne plakanızı eklemeniz gerekiyor. Plakanızı eklerken açık izin vermeniz ve kampanya süresince bu izni onaylamanız gerekiyor. Yetkilendirmeyi devre dışı bırakan kullanıcılar kampanyadan yararlanamayacak.

İSTANBULKART İLE ÖDEME ŞARTI

Kampanyadan faydalanmak için otopark ödemenizin İstanbulkart ile yapılması gerekiyor. Ayrıca, otopark ücreti ile toplu taşıma geçişinin aynı kişi tarafından gerçekleştirilmesi şart koşuluyor. Otoparktan ödeme yapıldıktan sonra toplu taşıma kullanımının 24 saat içinde gerçekleştirilmesi ve toplu taşıma kullanımının park saatleri dışında olması gerekiyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.