Tuna Kaya: Bunu alın! Eylülde rekor kıracak

Tuna Kaya: Bunu alın! Eylülde rekor kıracak

Ünlü ekonomist Tuna kaya, o yatırım aracını işaret ederek tarihi rekorunu kıracağını söyledi.

Pek çok yatırımcı elindeki varlıkları değerlendirmek amacıyla farklı yatırım araçlarını tercih ediyor. Onlarda biri ise son dönemde gösterdiği yükselişler ile kripto paralar oldu. 1 yılda yüzde 100’ün üzerinde kazanç sağlayan bitcoin dikkatleri üzerinde topladı. Ancak son günlerde yaşanan düşüş tedirgin etti. Ünlü ekonomist Tuna kaya, kripto paralara ilişkin son gelişmeleri değerlendirdi.

61 BİN DOLARA DÜŞTÜ

Ocak ayında Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), birkaç spot Bitcoin ETF'sini onayladığını duyurmuştu. Bu açıklama sonrasında bitcoin cephesinde 3 aylık süreçte rekor zirvesi olan 69 bin doları aşarak 73 bin dolara kadar gelmişti. Bu yükseliş sonrasında ise ani düşüşler de oldu. O noktada çoğu yatırımcı elindeki varlıkları bir anda kaybetti. Ancak yükseliş zamanında da çok kazananlarda oldu. Anlık olarak ta bitcoin 61 bin dolar seviyesinde işlem görüyor.

btc-altin.webp

ETHERUM ETF’LERİ ONAYLANDI

Bitcoindeki düşüş Etherum coinini etkiledi. Bitcoin ETF'lerinin ardından SEC, 23 Mayıs’ta spot Ethereum (ETH) ETF'lerini resmen onayladığını açıkladı. Bu onay sonrasında Ocak ayında olduğu gibi Etherum tarafında da yükselişler bekleniyor. Etherum anlık olarak 3 bin 390 dolarda işlem görüyor.

KAYA: 6 BİN DOLARI GÖRECEK

Ünlü ekonomist Tuna Kaya, Ethereum coinin işaret ederek tarihi rekoru açıkladı. Kaya, “3 bin 500 dolar destek seviyesi kırıldı ve 3 bin 250 seviyelerime kadar düşüş yaşadık. Burada da önemli bir alım fırsatı oluştu. 3 bin 500 bandı aşıldıktan sonra önümüzdeki dönemde yeniden 4 bin dolar seviyesini görebiliriz. Ağustos ayı başı itibariyle Ethereum ETF girişleri başlatılacak ve bu girişler sonrasında Eylül ayı itibariyle 6 bin doların üzerini görebiliriz” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.