Tuna Kaya: Paranızı 1000’e katlayacak

Tuna Kaya: Paranızı 1000’e katlayacak

Tuna Kaya, rekor kıracak yatırım aracını açıkladı.

Milyonlarca yatırımcı elindeki varlıkları değerlendirmek amacıyla farklı yatırım kollarına yöneliyor. Onlardan bazıları ise; dolar, kripto varlıklar ve altın oldu. Ancak son dönemlerde yaşanan düşüş trendi ise yatırımcıları tedirgin etti. Ünlü ekonomist Tuna Kaya, piyasayı değerlendirirken rekor kıracak yatırım aracını açıkladı.

Merkez Bankası’nın politika faizini yüzde 50 seviyesine çıkarmasının ardından TL varlıklarında ciddi girişler göze çarparken, döviz, altın ve kripto para tarafında düşüşler dikkat çekti.

PİYASADA SON DURUM

Dolar 1 ay içerisinde 32 seviyesinde seyretmeye devam ediyor. Altın tarafında ise İsrail ile İran geriliminin düşmesi sonrasında 2 bin 364 dolar seviyesine düşüş sergiledi. Bitcoinde ise 60 bin dolar seviyesine iniş gerçekleştirdi.

Pek çok yatırımcı ise dolar, altın ve kripto paralarda neler yaşanacağını merak etmeye başladı. Ünlü ekonomist Tuna Kaya, piyasayı değerlendirdi.

dolar-tl.webp

KAYA: YÜZDE 1000 YÜKSELİŞ OLACAK

Kaya, ons altının yıl bitiminde 2 bin 600 doları aşabileceğinin altını çizerken, “O yüzde elinde altın bulunduranlar altınlarını tutmaya devam etsinler. 2 bin 200 seviyesine gelirse altın alımı yapabilirsiniz. Gram altında ise 2 bin 700 yönlü yukarıya devam eder. Ancak buradaki bakacağımız taraf ons altın olacak” dedi.

Yaz aylarında kripto varlıklarda çok büyük düşüşler beklemediğini vurgulayan Kaya, “Olası düşüşler alım fırsatı olarak kullanılmalı. küçük yükselişler Ağustos ayında olmasını bekliyorum. Asıl büyük yükselişler ise Eylül ayında olacak. Yüzde 500 ila 1000 arası yükseliş altcoin tarafında bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Dolar tarafında ise baskılar devam edeceğini söyleyen Kaya, biraz gevşeme olabileceğini açıkladı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.