Türkiye'nin dev AVM'si rekor fiyata satıldı. Yeni sahipleri şaşırttı

Türkiye'nin dev AVM'si rekor fiyata satıldı. Yeni sahipleri şaşırttı

ursa Nilüfer'de bulunan CarrefourSA AVM'nin satısı gerçekleşti.

Katılımevim, gayrimenkul Bursa Nilüfer'de bulunan CarrefourSA AVM'nin yüzde 70'ini 78.5 milyon USD karşılığında satın aldı. Bu önemli yatırım, şirketin büyüme stratejisi doğrultusunda atılan önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

carrefoursa-bursayi-atis-yapi-satin-aldi-avm-esnafi-buyuk-sok-yasiyor.webp78.5 milyon USD değerinde gerçekleştirilen bu anlaşma, Katılımevim'in gayrimenkul portföyünü önemli ölçüde genişletti. CarrefourSA Bursa AVM, 60.325 metrekare kiralanabilir alana sahip olup içerisinde 131 normal mağaza, 13 büyük ölçekli mağaza, 1 büyük market ve 1 sinema salonu barındırıyor.

Katılımevim Yönetim Kurulu, 1 Temmuz 2024 tarihinde bu stratejik gayrimenkul yatırımını hayata geçirme kararı aldı. Bainbridge Gayrimenkul Ticaret A.Ş.'ye ait bu mülkün satın alınmasıyla, şirket Bursa'nın ticari kalbindeki varlığını güçlendirmiş oldu.

carrefoursa-bursa-alisveris-merkezi-nin-satisi-tamam-a3ff3.webp

CarrefourSA Bursa AVM, 100.000 metrekarelik geniş bir alan üzerine kurulu ve ziyaretçilere alışveriş ve eğlence imkanları sunuyor. Bu büyük yatırım, Katılımevim'in bölgedeki varlığını güçlendirerek, yatırımcılar arasında da olumlu tepkilerle karşılandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.